Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2008, 00:29   #43
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imperor Pokaż post
ja mam pomysl. trzeba wyjebac swe i grac normalnie, z tego co wiem heri i reszta zdradzili dlatego ze gedd i jego ludzie za bardzo sie panoszyli i uwazali ze jesa mastah (moge sie mylic) a po 2 nie zapominajmy ze gedd kiedys tez byl ze swe, wiec nie wiem o co mu chodzi kiedys heri, old mothoonost , sairus'ek i syranus (teraz ervelio) walczyli przeciwko geddowi i reszcie swe.

Wiec gedd zjebal akcje bo sam kiedys byl zdrajca, a jakby teraz byl z herineeyem i reszta to by wyjebali z serva raz na dobre swe i hiszpanow i gdy juz by to zrobili to kurwa bym pilnowal tylkp tego zeby w gildi byl spokuj i nikt sie nie klucil , zgrywal kozaka. I kyra by byla polskim servem.
Bo tak jak ebernardyn napisal swe sciagaja na kyre coraz wiecej swoich rl ziomow, wrescie bedzie tak ze urosna w sile i wyjebia all polakow i kyra bedzie swe serverem.

co do gedda .. to z tego co pamiętam zostawił swe żeby pomoc polakom.. sam zenek spotkał sie z nim w rl żeby go przekonać.. udało sie... swe przez pewien czas praktycznie nie grali na kyrze... i jak gedd na tym wyszedł ?? Polacy zdradzili go.. wiec w sumie nie ma co sie mu dziwić..
nawet gdyby znowu Polacy byli razem i tak by sie kłócili i po czasie było by to samo...
chyba ze faktycznie wypija razem flaszkę i serducha im zmiękną XD