Witam. W tym temacie będe umieszczał wszystkie screeny jakie udało mi się zrobić podczas grania Catrishią. Nowe screeny będe umieszczał w kolejnych postach w tym temacie, więc jeśli będziesz chciał obejrzeć wszystkie musisz oglądać każdą strone w tym temacie pokolei. Miłego oglądania.
ZACZYNAM OD STARSZYCH SCREENÓW:
Oto po wielkich trudach wyszedłem z rooka (zaczołem grać tydzień po powstaniu Galany):
Tutaj mój pierwszy milion expa:
Awans na level 50:
Jeszcze z członkami FA idziemy na Cruz Helmet Questa:
I oto loot:
Mniejwięcej taką miałem sytuacje na levelu 50:
A oto mój były domek (same śmieci), obecnie nie posiadam domku, po banie:
Później nastały złe czasy, dostałem bana na account i postanowiłem zrobić sobie przerwe od tibi na jakiś czas:
Jednak po miesiący przerwy i całkowitego odpuszczenia tibia zaczeło mi się nudzić i odbanowałem swoje konto, no i teraz czas na nowsze screeny (czyt. po banie).
NOWSZE SSY:
Po powrocie do gry dobiłem pare skilli a potem dołączyłem się do Corentiros i poszedłem na wojne. Oto screen z lootem za wygraną wojne:

G-legi są u nas warte jakieś 500k.
Te 3 ssy zrobiłem dzisiaj, 2 best hity (chyba) i 1 advance:
Oto best hit ze skull staffa:
Oto best hit z war hammera:
Oto awans na level 53, uzyskany przed chwilą:
A oto stan mojej postaci na dzień dzisiejszy (10.01.2005r.):
Narazie to wszystkie screeny, już niedługo kolejne. Prosze o komentowanie =)
EDIT:
Dodałem nowe zdjęcia, tym razem z rl =) Można je zobaczyć na 6 i 7 stronie w tym temacie. Aktualnie mam problemy z operatorem i net słabo mi działa, mam duże lagi i kicki, będe tak miał do końca tygodnia więc narazie 0 nowych screenów z advanców, huntów itp... trenuje tylko skile teraz...