Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2008, 13:54   #510
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffar Pokaż post
Wielki fighterem nigdy nie bylem , nigdy tez nie blagalem o peyment tylko pytalem o jego zmniejszenie. Jak by mi tak bardzo zalezalo zeby byc free to bym sprzedal budasow. Ale niestety mam odrobinie honoru i tego nie zrobilem mimo ,ze za nimi nie przepadam. Poprostu nie toleruje sprzedawczykow i staram sie zawsze byc fair w stosunku do ludzi ktorzy wyciagaja do mnie reke.Co do rebeli ... jesli mowisz o tym ,ze staralem sie zebrac ludzi z old rise i popekowac troche to staralem sie to zrobic zeby chary sie nie marnowaly.Nie liczylem na nic poza zabawa Jesli mowisz o dojsciu do Budasow to nie ja "szykowalem" ta rebelie , ja tylko chcialem im pomoc aczkolwiek wyszla z tego "kupa".

A co do tego ,ze psem jestes ^^ Tak slyszalem i w sumie nie zdziwil bym sie gdyby to byla prawda.Aczkowiek nie ukrywam ,ze specjalnie wyolbrzymiam niektore pierdoly Ale to tylko dlatego zeby zdenerwowac przysłowiowych "żydów". Jednak raczej nigdy nie przekraczam granic "przyzwotiosci" (tzn. nie jade po rodzicach itp)

Co do nicku : Nie wiem czy zauwazyles ale bardzo czesto ironizuje ,a tworzac ten nick mialem jakies 14-15 lat , mialem wtedy ze 145-150 cm i wazylem chyba z 40 kilo ;p Wiec zrobilem ten nick 4 fun Po prostu potrafie smiac sie z samego siebie i nawet to sobie cenie ;d
(Nie mowie ,ze teraz jestem juz wielkim "świniakiem" 178 cm i 67 kg atm )

A Ty Komisarzyku ? Czym sie kierowales ? :> - Masz "jaja" zeby sie przyznac?:>
No i wszystko jasne ahha

No i powiedz mi czy Olgierd Halski z ekstradycji nie jest gangsta ? tym sie wlasnie kierowalem haha
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem