Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2008, 19:56   #17
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glannath Pokaż post
Tak jak w temacie. Nie dręczy was dziwne uczucie, że dział tego forum, stanowiący swego rodzaju subkulturę, zaczyna pobumierac? Widac całą masę oznak, że coś tu się dzieje nie tak, jak powinno. Wysyp psuedo-fakeów, którymi ten dział był mękany od zawsze, zwiększa się, a na dodatek (o zgrozo!) jest akceptowany! To normalne, że żałosny, poprostu załosny fake dostaje oceny np.: 10/10!!!!? Nie, to zdecydowanie dziwne.
Nie upada, tak było, jak sam zauważyłeś, zawsze. I właśnie wśród tego kiczu wyrastali ci wszyscy masterzy.
Cytuj:
Mam wrażenie, że ten dział ostatnio bardziej skupia się na kłótniach i wytykaniu sobie błędów i potknięc, niż tworzeniem fejków. A to chyba dobre nie jest. Bo co chwilę spotkac można teksty "Carbon ty fujaro!111", albo "Araszel zuo ucielesione". A niech te kłótnie sobie są! To przecież forum, no nie, wymieniamy tu poglądy. Problem jest zasadniczy. Panowie się kłócą, a fake'ów jak nie było, tak nie ma. A jak już są, to nie takie, jak byc powinny.
Racja, ale to całkiem normalne - głupsi 'masterzy' się kłócą, który to ma większego.
Cytuj:
Następna kwestia. Jakośc. Coś tu chyba jest nie tak, no nie? Odpowiedzcie szczerze, czy ostatnio którykolwiek fakestory wciągnął was tak, jak "Przygody Orca Vethiego" (to dla ludzi, siedzących dłużej),
Dla ludzi siędzących dłużej to 'Jak powstał kefir' albo INK.
Cytuj:
Następna kwestia. Jakośc. Coś tu chyba jest nie tak, no nie? Odpowiedzcie szczerze, czy ostatnio którykolwiek fakestory wciągnął was tak, jak "Przygody Orca Vethiego" (to dla ludzi, siedzących dłużej), albo chociaż ten cały LoD? Mnie nie. A czy jakiś fakestory budzi takie napięcie, jak kolejne odcinki "Orców atakujących Rookgaard"? Nie! Masa "dobrych" fakeów, nie ma w sobie tego "czegoś".
Sora, ale akurat te fejki które wymieniłeś, proporcjonalnie (albo jakoś inaczej, co pasuje) do czasów nie różnią się specjalnie od dzisiejszych 'hitów'. Tak samo jednych grzeją, drugich ziębią. Zwyczajnie dorosłeś, więc dla ciebie to już nie to samo. Obejrzyj sobie stare fejki, zobaczysz jak pęcznieją od kiczu.
Cytuj:
Taka prawda, bo czy dobry fake cechuje poprostu NASRANA masa efektów? A może "nowożytne" (tjaa, to też tekst roku) grafiki, które są wychwalane, a tak naprawdę są przeciętne?
Teraz właśnie niezbyt to boli. Teraz ludzie się już nauczyli umiaru. Jak efekty zaczęły dopiero do fejków wchodzić, to wtedy ludzie szaleli, ładując wszędzie flary. Sam temu troszkę uległem. A te przyszłościowe grafiki zaczął Avager. I ludzie się strasznie podniecali nimi, pewno producent ściereczek do monitorów z środkiem plemnikobójczym zarobił majątek.
Cytuj:
"nowożytne" (tjaa, to też tekst roku)
AHSUSAHSHAHSAHSA LOL LOL CO ŚMIESZNE
Cytuj:
Prawda, jest taka, że w dziale fake'ów brakuje czynnego udziału PRAWDZIWYCH fake'owców! Czynnego! Bo tu się pojawi Kalas, tu wskoczy Speed, tu Koper dostanie następnego bana, tu nawet Crowal zajrzy, tu Kedven ma multikonto, tu Sezu coś próbuje robic, DracoR nawet zajrzy, no i oczywiście Dracon, też coś napisze. Ahh, i Veruis tu wpada! No, niech będzie też Arashel (chociaż jego obecnośc w tym gronie, jest akurat dyskusyjna ^^). Ale oni albo wpadają, albo zerkają, albo zaglądają, albo tylko przelotnie coś napiszą. A to oni, i tu nie ma dyskusji, się przyczynili do tego, że w ''Fake'ach'' się coś dzieje! To oni rozwinęli fakestory, a teraz ich nie ma. Ja rozumiem, że nie ma czasu/zapału i wcale im tego nie mam za złe, ale miło byłoby ich zobaczyc, jak robią swoje fakestory, albo coś razem. Bo mi naprawdę szkoda, że się "The Truth" skończyło w środku i nic nie rusza. Na tym forum za dużo jest osób, które próbują coś robic (chwała im za to), ale nie są w stanie tym tutaj dorównac. I niech robią. Ale niech to robią spokojnie, z pokorą, a niech przestaną się kłócic i robic z siebie Bóg wie czego!
Może wyjdę na starego łonabi eliciarz itp., ale z tych wszystkich uberów co wymieniłeś, kojarzę praktycznie tylko Crowala i Drakon Firsta. Z postów i fejków znaczy się. Prawie wszystkich innych kojarzę nicki.
Cytuj:
Oczywiście pomijam mały przestój w dziale, który z pewnością spowodowany jest początkiem nowego roku szkolnego. ^^
Przestój?... Gdzie?
Cytuj:
To dyskutujcie, ale błagam, nie zaczynajcie kolejnej kłótni,
Żadnych kłótni? Tutaj? Tu się przecież wszyscy kłócą
Cytuj:
bo każda osoba, która tu trochę dłużej siedzi, wie kto tu jest naprawdę dobry. ^^
właśnie o to.

Ostatnio edytowany przez Misza - 08-09-2008 o 19:59.
Misza jest offline   Odpowiedz z Cytatem