Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2008, 19:07   #23
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartek10 Pokaż post
Hmm tak słucham i słucham ale ci wszyscy co się znają moim zdaniem gówno wiedzą o polskim Hip-Hopie nikt nie przywołał takich artystów jak Magik[*] i jego squad Paktofonika jedni powiedzą że ludzie wsłuchując się w rap nic nie czują drudzy powiedzą to jest to a trzeci powie Spier*** z tym dziadostwem ja na przykład rozumiem Hip-Hop i Peję czy innych wyższych wykonawców oni śpiewają o Polsce o życiu i aby nie zapominać że jesteśmy tylko ludzmi osobiście nie raz miałem taki problem że nie było w domu na chleb i co z tego że mam kompa i internet i słucham Rapu może i nazwiecie mnie zjeb** ale ja wiem swoje i prawdziwi raperzy już wygineli myślę że ten kto nigdy nie przeszedł żadnych stresów i biedoty nie zrozumie peji a tym bardziej Magika możecie komentować tego posta i niech każdy zapyta się samego siebie co wie o H-H...

Down \/
Sorry ale nie mogłem tego zrozumieć bo Kur*** tylko zagłusza wszystko normalne.
Ale jesteś fajny, słuchasz Pfk.! Jo.!

Zwróć uwagę na nazwę tematu. Moim zdaniem gówno wiesz o czytaniu ze zrozumieniem.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem