Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2008, 19:39   #26
Radix
CS Tibia.pl Team

Radix's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartek10 Pokaż post
Hmm tak słucham i słucham ale ci wszyscy co się znają moim zdaniem gówno wiedzą o polskim Hip-Hopie nikt nie przywołał takich artystów jak Magik[*] i jego squad Paktofonika jedni powiedzą że ludzie wsłuchując się w rap nic nie czują drudzy powiedzą to jest to a trzeci powie Spier*** z tym dziadostwem ja na przykład rozumiem Hip-Hop i Peję czy innych wyższych wykonawców oni śpiewają o Polsce o życiu i aby nie zapominać że jesteśmy tylko ludzmi osobiście nie raz miałem taki problem że nie było w domu na chleb i co z tego że mam kompa i internet i słucham Rapu może i nazwiecie mnie zjeb** ale ja wiem swoje i prawdziwi raperzy już wygineli myślę że ten kto nigdy nie przeszedł żadnych stresów i biedoty nie zrozumie peji a tym bardziej Magika możecie komentować tego posta i niech każdy zapyta się samego siebie co wie o H-H...

Down \/
Sorry ale nie mogłem tego zrozumieć bo Kur*** tylko zagłusza wszystko normalne.
Chcesz zgrywać kozaka i znawcę? Hip-hop, to subkultura, rap, to jeden z elementów, czyli np. Twoja Paktofonika. Przy okazji, zwróć uwagę na nazwę tematu i prośbę autora, a później wysnuwaj swoje yntelygentne wnioski. Poza tym, teraz z łezką w oku się wspomina stare polskie utwory, czy nawet zagraniczne kawałki raperów. Kiedyś to miało duszę, teraz tylko pieniądze. Nadzieja w podziemiu. A Ty, chłopaczku, pierw zapytaj siebie, czy potrafisz zrozumieć sens tego tematu, co sam wiesz o rapie (bo kolejny fanatyk zmarłego Magika mnie przeraża. Dziwna sprawa, że dopiero po śmierci niektórzy zyskują wielkość), a później przymierzaj się do oceniania innych. EOT.

Pieśń II: Honor

Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest
A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
Radix jest offline   Odpowiedz z Cytatem