Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2008, 21:58   #11174
Maly_Astera
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 09 2008

Domyślny

@edit i wiesz co? chyba bede musial przes ciebie zadzwonic do matki zeby mi kupila maxi kebaba jak bedzie wracala z pracy bo ma nocke w kauflandzie ;/ nie wiem co wy ode mnie hcecie noby

ale z ciebie huj to pszystanek muj
ty huju wy*******ai z tego forum ty wietnamska brudna lesna palo wkurwjasz mnie bo o tych kebabach alala pierdolisz <muwisz> i co/ po co mnie wyzywasz i sie podszywarz? jeszcze ras to napisze do modkuw reporteda

JESTEM MALY I LUBIE MYC GARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : cup::b aby:

Drogi Wzorku, kochany Fatalu.

Nazwa 'Kebab' jest poprawną nazwą używaną w polsce, zaś 'Kebap' używa się w Turcji.

ja muwie zawsze do mamy 'kup mi kebiego' albo kebby power i mama juz wie o co kamanz jazda kurwa wtf elo ;];];] i se potem jem i zapijam kranufkom i kretem stosunek 21:79 bo wtedy czuc dobry rocznik krowy z ktorej bylo mienso i co no i se jem i sie rozkoszóje pysznym smakiem kebba z knajpy lubie tesz kupowac w carrefourze bo tansze maja a mam darmowe bilety bo mam otylosc VIII stopnia bo jadlem kebaby kebsy kbusie i kubusie :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ;d;d;d;d x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(

Ostatnio edytowany przez Maly_Astera - 09-09-2008 o 22:14.
Maly_Astera jest offline   Odpowiedz z Cytatem