Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DrudekxD
Ja wiem że były poradniki ja wszystie czytałem ja weim że są plusy i minusy postaci czyałem ale chciałem żeby ktoś mi podpowiedział jaką ja mam wybrać profke.Prosze ni edawajcie mi bana ani nic takiego za ten tematok? Odrazu mowie ze moj nick jest taki ze kiedys gralem druidem ale pomyslalem ze za ciezko sie expi i rezygnacj.Teraz wracam do tibi.1min temu zalozylem konot.Narazie mam 2 czy 3 lvl.Zaraz zaczne wbijać.Tylko chce wiedzieć na jaka profe sie zecydowac. Mnapisze czego wymagam od postaci:
-Szybki miły i sprawny exp
-Mozliwosc czarowania(nie musi być postać magiczna ale zeby nie oganiczala sie do okladania bialkiem)
-Gram na servie non pvp jakby cos 
-Nie chce ciagle dokupywac ammo
|
Podkreśliłem tylko kilka błędów i myślę, że nikt nie powinien Ci odpisać w tym temacie bo ty nikogo nie szanujesz tak pisząc. Proponuję zacząć się uczyć bo jest rok szkolny, a patrząc na szybkość expienia i Twoje wymogi to nie wiem czy do końca czerwca wbijesz 20 lvl. Nie potrafisz jeszcze grać i radzę nie tracić czasu. Polecam nauczyć się przynajmniej pisać, a w wakacje będziesz miał wystarczająco czasu na granie i zaznajomienie się z tą grą.