Co do Alka~ to sie na "Pan" dzieci jak wy powinny zwracac do niego
A co do mnie to zmien juz to "no lifer" bo juz sie nudne staje
A co do kopalni to spoko wpadnijcie i pokazcie wasz "skill"
Zadne dp mi tam potrzebne nie jest bo wiekszosc czasu co gram to afkuje bo mam lagi i wystarczy wejsc na erig i zobaczyc ile wbijam na dzien expa podzielic to na 100-200k na 1h i wyjdzie ci ile dziennie expie a reszta to jest afk pod domkiem no chyba ze za trudne zadanie dalem moze w podstawowce jeszcze was tego nie ucza to popros rodzicow niech pomoga

Edit
Tak tak gadaj se jak bedziecie mieli wieksze lvl to wpadniecie ale wtedy i ja bede mial wiekszy i bedzie znowu to samo " ze mam za duzy lvl" itp wiec takie gadki se podaruj bo to jest na poziomie dzieci z piaskownicy np "ja bym to zrobil" "to pokaz " "nie pokaze bo mi sie nie chce"
Chcesz to se mnie wyzywaj ile dusza zapragnie mnie to nie rusza a ciebie nie bede wyzywal bo sie do twojego poziomu nie bede znizal
"Dobranocki" w porownaniu do ciebie nie ogladam ale ogladam np" Dragon Ball" itp wiec jesli tu znowu starales sie mnie osmieszyc czy dojeba* mi to ci sie nie udalo bo ja w porownaniu do was sie nie wstydze tego co robie a opinia dzieciakow ktorzy kozaczyc umieja przez kabel mi nawet kolo dupy nie lata