Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2008, 15:37   #11189
Vhaloir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Usunięty
Domyślny

Wiesz co, to chyba ja Ci dałem za trudne zadanie...
Cytuj:
Zresztą i tak jestem pewien, że nawet gdybyśmy wpadli, mieli wyższe lvle (...)
Cytuj:
A co do kopalni to spoko wpadnijcie i pokazcie wasz "skill"
Błyskotliwość i inteligencja, cały Azer. Aż na*******a od Ciebie wdziękiem osobistym.

Cytuj:
Co do Alka~ to sie na "Pan" dzieci jak wy powinny zwracac do niego
Wiesz co, jakiś nie widzę powodu żeby zwracać się do 40 letniego typa, szukającego sensu życia w grze internetowaj 'Pan', za to widzę powody, by zwracać się do Ciebie 'Bezmózgii robot stworzony do gry w tibie'.

Ja > Ty
Kwiatek > Ty

Ty, tak btw. Jak tam wrażenia po wczorajszej dobranocce? Bo słyszałem, że Ty bajki oglądasz jeszcze o:

@Edit
Ty, ale mam nadzieje że zauważyłeś, iż zaprzeczyłeś sam sobie. Piszesz mi tu o gadkach z piaskownicy a sam napisałeś ""Dobranocki" w porownaniu do ciebie nie ogladam ale ogladam" oO? Do tego pierdolisz o tym lvlu jakby to było dzieło twojego życia. Get a life.

Ponadto, widzę, że jednak miałem racje - nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Cytuj:
Tak tak gadaj se jak bedziecie mieli wieksze lvl to wpadniecie ale wtedy i ja bede mial wiekszy i bedzie znowu to samo " ze mam za duzy lvl" itp wiec takie gadki se podaruj bo to jest na poziomie dzieci z piaskownicy np "ja bym to zrobil" "to pokaz " "nie pokaze bo mi sie nie chce"
Czy jak gdzieś napisałem, że mamy zamiar Ci wpadać na expa? Nie, napisałem, że nawet 'jeśli' by było tak czy srak to zapewne byś piszczał jak jebana panna. Powiedz mi jeszcze, na jakiej podstawie stwierdzasz, że my się czegoś wstydzimy?

Cytuj:
a opinia dzieciakow ktorzy kozaczyc umieja przez kabel mi nawet kolo dupy nie lata (...)
a ciebie nie bede wyzywal bo sie do twojego poziomu nie bede znizal* (...)
Czy Ty kiedyś zauważysz, jaki jesteś tępy? Mówisz tak zawsze po czym i tak znowu prowokujesz, robisz z siebie debila i wychodzisz z płaczem.

*Zawyżał, bo krótko mówiąc, twoje wypociny przypominają mi teksty 12 latka, którego biją w szkole x]

Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 10-09-2008 o 19:08.
Vhaloir jest offline   Odpowiedz z Cytatem