Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2008, 19:08   #387
Anerian
Użytkownik Forum

Anerian's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
Anerian ma numer GG 1494880
Domyślny

Cytuj:
Mam dla ciebie rade..
Odlacz swoj komputer od pradu, i razem z monitorem wywal go przez okno
Moze dzieki temu jeszcze na kogos wyrosniesz.. Takich jak ty trzeba poprostu tepic
Hmm, najpierw kup sobie słownik ortograficzny to pogadamy, a kompa nie wywalę bo ostatnio kupowałem do niego quada i wydałem 1100 zeta (nie tylko za quada oczywiście), jakbyś napisał to parę tygodni temu może bym to rozpatrzył pozytywnie, ale tak to muszę odmówić. Ja jeszcze tam na kogoś wyrosnę może nawet wbrew pozorom nie na twardo stąpającego realistę, ale ja o ciebie bym się martwił, robienie takiego tematu na forum.tibia.pl, jak na mój gust od razu podważa jego wiarygodność, jesteś człowiekiem, który łyknie każdą bajeczkę/teorie spiskową. Ty wyraziłeś swoje zdanie o mnie, ja o tobie dlatego też w cywilizowany sposób zakończmy to tutaj i nie ciągnijmy tego dalej. A przy okazji, opcja edytuj się kłania

Cytuj:
I dobrze, bo ona ma przelecieć, a nie rozpierdzielić się o nas.

Jaa ile razy już to pisałem.
Nie wiem czemu, ale czasem w takich kwestiach ludzie cierpią na skrajną ślepotę i im więcej razy napiszesz, tym więcej ludzi będzie twierdziło że walnie, dlatego lepiej dać sobie spokój.

Hmm, zdjęcie ładne, tylko takie pytanko, co pokazuje?? Co do teorii z ufolami, prawdę mówiąc to jest to lepsze od mitów sumeryjskich (czy kto tam był), jakby się dało to poproszę o oryginalne nagrania z rozmów NASA - Amstrong (na których znajdują się te zakłócenia), a także te z Lovellem na temat Mikołaja.

PS. Chyba skończę z odwiedzaniem tego tematu, bo przestał być śmieszny, a zmienił się w jeden wielki ciemnogród (którym zresztą był od początku), powodzenia dla Bloodwina (swoją drogą chyba nainteligentniejszego tutaj ziomka twierdzącego że Niburu istnieje) w jego długiej jeszcze drodze nawracania userów na prawdziwą stronę teorii.

Ostatnio edytowany przez Anerian - 10-09-2008 o 19:11.
Anerian jest offline   Odpowiedz z Cytatem