Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2008, 19:42   #11195
Szlaga
Użytkownik Forum

Szlaga's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

O lol kto tu czytac nie umie przeczytaj jeszcze raz to co napisalem
"w porownaniu do ciebie nie ogladam (chodzi o dobranocki) ale ogladam np dragon balla" wez popros mame niech ci przeczyta tego posta jeszcze raz bo sam nie potrafisz

A bede zaczynal i konczyl kiedy mi sie to bedzie podobalo bo taki mam kaprys i to forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie itp zgodnie z regulaminem wiec masz pecha

Bob~ a kto powiedzial ze ja spie? jak juz pewno wyczytales ja jestem "no lifer" i nie spie

Nie nigdy nie zauwaze jaki jestem "tepy" bo ciezko cos takiego zauwazyc u czlowieka "tepe" to moga byc noze czy rozne inne tego typu rzeczy

Z placzem nigdy nie wychodzilem i nie bede wychodzil a nawet i wchodzil z powodu gry czy jakis dzieci ktore zgrywaja kozakow przez kabel wiec moze cos ci sie pomylilo z toba badz jakas inna osoba z waszej gildi

A no i ja jak juz mowilem dla was moge byc uwarzany za "warzywo" mi to jak juz mowilem kolo dupy nie lata kto co o mnie mysli wiec wysilaj sie dalej i staraj sie mnie oczernic w oczach innych bo nadal nie rozumiesz tego ze mi to zwisa

Edit
Czemu mi nie odpiszesz? prawda zabolala? czy musisz sie spytac kolegow badz rodzicow co odpowiedziec na moj post bo sam nie potrafisz myslec
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban

Ostatnio edytowany przez Szlaga - 10-09-2008 o 21:38.
Szlaga jest offline   Odpowiedz z Cytatem