Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2008, 20:05   #9
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buksed Pokaż post
Ładny poradnik, ale bardzo chaotycznie napisany. Popraw pisownie, dodaj znaki interpunkcyjne itp.

Pzdr.
Poradnik beznadziejny, a nie ładny
@Topic
polecam używac fireofoxa, sam sprawdza błędy.
Tak jak już wyżej napisali, tutka kończysz na 2 lvlu(prawie 3), zamiast kupowac bp, kup tarcze(mega przydatne, najlepiej wooden shield), i tak zaraz znajdziesz duzo lepsza, miecz -najlepiej odrazu kupic za marne 30gp mace od graczy, mozna takze isc na orki, i tylko zabrac komus cialo xD, zreszta tam pelno nowych podstawowych zbroji lezy na ziemi. Najlepiej odrazu wykonywac questy(zawsze pelno osob xD). Jeśli jestes przyszłym pallem, i na roku walisz ze spearow, to dla mnie jestes najwiekrzym idiotom xD Na mainie tyle skilla ile wbiles na rooku, wbijesz w 10 minut...
Kolejna rzecz to wolfy i spidery. Non sens. na 2 lecisz na trolle, do 5. Dalej idziesz na wschodnia częsc facc i robisz tak:
Lecisz na Szkielety, wybijasz wszystkie(mace, chain armor, plate shield, legion helmet, leather legs, boots,)po czym udajesz sie na północno wschodnia częsc facc(naj, naj bardziej skrajny punkt) i wchodzisz to jaskini wolfow(zazwyczaj jest ich tam z 10-15 i tak w kółko. Można jeszcze po drodze odwiedzac beary
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem