Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 01:24   #11197
Szlaga
Użytkownik Forum

Szlaga's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Up
Tez sie dowartosciowujesz wyzywajac? spoko dawaj dalej
To wez zaposc te twoje "skrypty" wbij podobny lvl i wtedy nie bedziecie gadac ze macie za maly lvl zeby isc gdzies i mnie trapnac
Na kopalni 3 ng(dla mniej kumatych ng-nighmatire)? oho to cos ci sie przysnilo i skoro sa "3" ng to czemu nie pojdziecie i nie sprobujecie nawet mnie trapnac na tych "3 " ng

Nie porownuj mnie do kogos tam co jak wy przez kabel zgrywa kozaka ja mowilem ze wpadne to wpadne nie puszczam slow na wiatr to jest tylko kwestia czasu az pewna osoba wroci do polski tylko po policje czasem nie dzwoncie jak wisniak

Ogladam co mi sie podoba gram w co mi sie podoba robie co mi sie podoba i nie zwracam uwagi na to co ktos o mnie mysli moje zycie moja sprawa a jesli tak was interesuje kto co robi to wezcie sie jak dorosniecie zatrudnijcie w telewizji i jakies wywiady o ludziach robcie czy cos

A i podstawowke zdalem jak ty w pieluchy jeszcze robiles

Edit
A no i jeszcze jedno vhalowi sie skonczyly pomysly to ty musiales za niego cos napisac?spoko rozumiem ale jutro po szkole vhal wejdzie i po cytuje kilka moich wypowiedzi powyzywa mnie troche bo nic innego nie potrafi wiec twoje "wypociny" byly na marne
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban

Ostatnio edytowany przez Szlaga - 11-09-2008 o 01:34.
Szlaga jest offline   Odpowiedz z Cytatem