Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 09:21   #55
protektor_migthy_agnes
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 09 2008

Domyślny

[quote=Imperor;2259285]ja mam pomysl. trzeba wyjebac swe i grac normalnie, z tego co wiem heri i reszta zdradzili dlatego ze gedd i jego ludzie za bardzo sie panoszyli i uwazali ze jesa mastah (moge sie mylic) a po 2 nie zapominajmy ze gedd kiedys tez byl ze swe, wiec nie wiem o co mu chodzi kiedys heri, old mothoonost , sairus'ek i syranus (teraz ervelio) walczyli przeciwko geddowi i reszcie swe.

Wiec gedd zjebal akcje bo sam kiedys byl zdrajca, a jakby teraz byl z herineeyem i reszta to by wyjebali z serva raz na dobre swe i hiszpanow i gdy juz by to zrobili to kurwa bym pilnowal tylkp tego zeby w gildi byl spokuj i nikt sie nie klucil , zgrywal kozaka. I kyra by byla polskim servem.
Bo tak jak ebernardyn napisal swe sciagaja na kyre coraz wiecej swoich rl ziomow, wrescie bedzie tak ze urosna w sile i wyjebia all polakow i kyra bedzie swe serverem.[/QUOTE

Po twojej wypowiedzi stwierdzam iż jesteś jednym z typów który ma hunta od swe/buchamy i nie potrafi nic z tym zrobić. Z tego co napisałeś rozumiem że chciałbyś aby wszyscy polacy się zjednoczyli i wyjebali wszystkie inne narodowosci. Następnie piszesz że trzymałbyś pożądek w gildi zeby był spokój i wszyscy się kochali... ok to ma nawet sens. Stary tylko odpowiedz mi teraz na jedno proste pytanie... co ty byś kurwa w tej grze robił jakby już doszło do takiej sytuacji? Chodzilibyśmy razem dla rozrywki expić na ratach na roty w Liberty a od czasu do czasu zabić draga na zamku kolo miasta elfów. Jakie by to było pięknie. Człowieku czy do Ciebie nie dociera że wojna to jest najlepsze co może być w Tibi? I co chwile jakiś noob piepszy; "Niech polacy sie zjednocza one11one1 zrobimy pokój i wszyscy polacy beda sobie expic " W skrócie: Jak ci się wojna nie widzi i to że ktoś cie zabija za friii to wy*******aj na non-pvp

PS: Sam mam hunta od tego żydostwa ale kurwa nie płacze. Wojna musi być

PS2: To że mam hunta i to że mnie ubijają jest kurwa niczym w porównaniu z tą bandą pół mózgów z przeciwnej strony którzy wołają za nami że jesteśmy żydami, następne se kurwa trendi słowo znaleźli. Nie tak dawno było modne słowo "retard" teraz kurwa wszyscy są żydami. Dla przykładu: Idą se chłopaczki z carlin 20 levelki na kopy krasnoludów pekować. Zabili tam jakiegoś 30 levelka. Następnego dnia pani w przedszkolu się ich pyta: -pochwalcie się kogoście wczoraj ujebali - a oni na to - a jakiegoś żyda z thais... No lol wszyscy są kurwa jude ostatnio

@Agniesia

nie ja walczę z tymi co mnie zabili (Fearless Legion).. a to ze oni są po tej samej stronie co heri team to już nie moja wina..

@Imperor
myślę że wielu osobom pomogłam, szczególnie jak mieli problemy ze szwedami..
Jeśli to adnotacja do tego ze doszłam do tych co maja przewagę w war.. to powiedziałam ze nie będę sie w to mieszać dopóki ktoś sie do mnie nie przyje*** jak ktoś mnie zabije to idę do drugiej strony i tak zrobiłam.. i Ci co są normalni nie maja mi tego za złe.

a i.. wy kółko gedd i gedd .. ludzie zrozumcie ze on ma kyre w d. gra na innych serwach a u nas tylko czasami sie pokazuje...

Droga Agnieszko musisz zrozumieć że jak się ma swój honor to nie można tak z wszystkim dookoła i piepszyć i maić ich (czytaj lizać dupe). Tak załatwiłaś nie jednej osobie frii u szwedów tylko pytanie jakim sposobem? A takim że liżesz dupe wszystkim i masz wszędzie układy gz pomysłu ale dla mnie byłyby to działanie źle wpływające na moje samopoczucie i psychike. Wiesz skojarz akcje, wrzucam sobie do filmiku Real Kyra Faces fotke Claudii Schiffer lub jeśli wolisz Heidi Klum w skąpej bieliźnie i podpisuje Migthy Angiesia 100 level eleder drut. Następnie oglądam komentarze na You Tube owego filmu nom i sobie tak czytam; Elfhame commented: oh Agnieszka you are so hot, Nicke commented: Agniesia lets go in some place tommorow, CzesiekPorgomcaSmokof: ale ma duże cycki. Widząc tak pozytywnie nastawioną do mnie publike zaczynam rozmawiać z ludźmi a konkretnie z ludzikami w tibi. Gdy już mam już wylizane wszystkie dupencje na kyrze zaczynam kozaczyć bo wiem że mnie kurwa teraz już nikt nie ruszy. A na deser żeby kurwa było tego mało dochodzę o dziwo gdzie? No do buchamy i swe bo przecież oni są slabi i trzeba im pomóc. To wy*******aj i nie wracaj żydówko.

Mały żarcik na pożegnanie: -Co robi żydówka w piecu? -Puszcza się z dymem. lol pozdro

Ostatnio edytowany przez protektor_migthy_agnes - 11-09-2008 o 10:48.
protektor_migthy_agnes jest offline   Odpowiedz z Cytatem