Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 12:09   #57
protektor_migthy_agnes
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 09 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Princess Agusia Pokaż post
Drogi ch** go wie kim ty jesteś, bo masz zbyt mało odwagi żeby pisać w swoim imieniu .. jeśli dla Ciebie lizanie d. to jest to ,ze normalnie rozmawiam z niektórymi ludźmi bez względu na to po której są stronie twoja sprawa.. Nie należę do osób które w jeden dzień pija z kimś vodke a na drugi delejtuja mu chara bo maja zbjeba** psyche przez tą grę... Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.Co do szwedów siedziałam z nimi na vt od początku gry na kyrze.. nawet jak przegrali wojnę z polakami.. wiec nie mam nic sobie do zarzucenia... wiec mój drogi Ch** go wie kto ty jesteś skończ pierd**lic na mój temat . A zresztą Ty mówiłeś coś , czy to tylko gnój parował ?? ... rozumie ze masz problemy emocjonalne i chcesz odwrócić uwagę od siebie ale to naprawdę nie moja wina, że w dzieciństwie karmili cie z procy i teraz masz gębę jak tłuczek do ziemniaków,czy że jesteś rozwinięty jak papier toaletowy. Chyba ci się coś zassało w mózgu, albo lepiej idź do stolarza, bo ci się klepki poluzowały, a nie wypowiadaj sie na forum o czymś o czym nie masz pojęcia.. chociaż w sumie mi to wisi jak kilo kitu na agrafce
Rada na przyszłość :lecz się na nogi, bo niestety na głowę już za późno.

Sylka darła się na vencie "jebać żydów" bo miała do tego powody(niewiem kurwa jaki to ma związek z lizaniem dupy). Tak jak ty teraz pewna osoba wjeżdżała jej na ambicje więc postanowiła dołączyć i nie do Buchamy źle poinformowana koleżanko tylko do Deathly Edge i tej osobie najebać. Poszliśmy sobie z nią bo nic ciekawszego do roboty nie było plus nienawidze szwedów wiec postanowiliśmy pomóc polaczkom i zabić swe. Długo tam miejsca nie zagrzaliśmy bo nas wyjebali po miesiącu znajomości w sumie bez powodu. I tak mieliśmy dość tej beznadziei i czekania po cztery godziny do trzeciej nad ranem na akcje która w końcu się nie odbyła bo pan niejaki Łukasz nie chciał wystawiać swojego chara o 3 w nocy bo bał się massloga a żyd sobie expił do świtu na frostach (przy czym było nas na vencie około 16-17 chłopa więc można było żyda złożyć i spokojnie zrobić defensa ale i tak by nikt nie wpadł). I teraz ty nie robiąc nic całe życie oprócz lizania dupy doszłaś do buchamy (bronisz się tym że FL cie zabiło i masz reason żeby dojść do jednej ze stron a i tak dobrze wiemy że zrobiłabyś to prędzej czy później lub też jakbyś miała jakiś problem odrazu na skargę do kumpli i na jeden by huj wyszedł czy cię ktoś zabił czy nie więc lepiej cie było zajebać odrazu jak tylko się naciełaś). Także podsumowując my za chęć pomocy w warze za podzienke dostaliśmy kopa w dupe plus hunta od Deathly Edge plus hunt od swe i zeriow (taki mały paradox) a ty nigdy nie walcząc (my też huja walczyliśmy ale przynajmniej próbowaliśmy) masz zajebiście na dodatek się nosisz i kozaczysz. Może i niemam powodu ale cię poprostu nienawidze może ci zazdroszcze huj wie, jednow jest pewne; będziesz gryść beton lub jak wolisz piasek na pustyni. Zdechłaś na swojej "potężnej agniesi" już dwa razy padniesz more times. I weź wymyśl jakieś lepsze teksty niż oklepane rymowanki o jasiu i dupie marynie bo jakbyś napisała coś konkretnego to przynajmniej bym się z tego pośmiał ale widzę że jednak tępa jesteś i na nic lepszego cię nie stać. Tak na przyszłość; nie wjeżdżaj mi na starych w następnym poście, huja o ich wiesz pozdro

I na koniec porcja dowcipów o żydach:

-Zyd do gory nogami na suficie? - Zydrandol.

-Czym sie rozni przejechany zyd od przejechanego psa?
- Sladami hamowania przed psem.

I tu mój ulubiony

Co najczesciej krzyczy sedzia na meczu w Oswiecimiu?
- Spalony.

Ostatnio edytowany przez protektor_migthy_agnes - 11-09-2008 o 12:13.
protektor_migthy_agnes jest offline   Odpowiedz z Cytatem