Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 13:52   #58
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez protektor_migthy_agnes Pokaż post
Sylka darła się na vencie "jebać żydów" bo miała do tego powody(niewiem kurwa jaki to ma związek z lizaniem dupy). Tak jak ty teraz pewna osoba wjeżdżała jej na ambicje więc postanowiła dołączyć i nie do Buchamy źle poinformowana koleżanko tylko do Deathly Edge i tej osobie najebać. Poszliśmy sobie z nią bo nic ciekawszego do roboty nie było plus nienawidze szwedów wiec postanowiliśmy pomóc polaczkom i zabić swe. Długo tam miejsca nie zagrzaliśmy bo nas wyjebali po miesiącu znajomości w sumie bez powodu. I tak mieliśmy dość tej beznadziei i czekania po cztery godziny do trzeciej nad ranem na akcje która w końcu się nie odbyła bo pan niejaki Łukasz nie chciał wystawiać swojego chara o 3 w nocy bo bał się massloga a żyd sobie expił do świtu na frostach (przy czym było nas na vencie około 16-17 chłopa więc można było żyda złożyć i spokojnie zrobić defensa ale i tak by nikt nie wpadł). I teraz ty nie robiąc nic całe życie oprócz lizania dupy doszłaś do buchamy (bronisz się tym że FL cie zabiło i masz reason żeby dojść do jednej ze stron a i tak dobrze wiemy że zrobiłabyś to prędzej czy później lub też jakbyś miała jakiś problem odrazu na skargę do kumpli i na jeden by huj wyszedł czy cię ktoś zabił czy nie więc lepiej cie było zajebać odrazu jak tylko się naciełaś). Także podsumowując my za chęć pomocy w warze za podzienke dostaliśmy kopa w dupe plus hunta od Deathly Edge plus hunt od swe i zeriow (taki mały paradox) a ty nigdy nie walcząc (my też huja walczyliśmy ale przynajmniej próbowaliśmy) masz zajebiście na dodatek się nosisz i kozaczysz. Może i niemam powodu ale cię poprostu nienawidze może ci zazdroszcze huj wie, jednow jest pewne; będziesz gryść beton lub jak wolisz piasek na pustyni. Zdechłaś na swojej "potężnej agniesi" już dwa razy padniesz more times. I weź wymyśl jakieś lepsze teksty niż oklepane rymowanki o jasiu i dupie marynie bo jakbyś napisała coś konkretnego to przynajmniej bym się z tego pośmiał ale widzę że jednak tępa jesteś i na nic lepszego cię nie stać. Tak na przyszłość; nie wjeżdżaj mi na starych w następnym poście, huja o ich wiesz pozdro

I na koniec porcja dowcipów o żydach:

-Zyd do gory nogami na suficie? - Zydrandol.

-Czym sie rozni przejechany zyd od przejechanego psa?
- Sladami hamowania przed psem.

I tu mój ulubiony

Co najczesciej krzyczy sedzia na meczu w Oswiecimiu?
- Spalony.
Naprawdę urzekła mnie Twoja historia.. przykro mi ze tak strasznie Was traktowali.. widocznie czymś sobie zasłużyliście..
Mylisz sie nie doszła bym do wojny .. nie miałam zamiaru walczyć, bo kilka osób od heriego jest naprawdę ok w przeciwieństwie do waszego sylkowego teamu nieudaczników, co cwaniakuje tylko na noobcharach.. a to ze padłam na darashi to dlatego ze mi net wyje**lo wiec woow pogratulować.. i obiecuje Ci ze ja od was już na pewno nie padnę
jeśli chodzi o moje teksty to musiałam sie po prostu zniżyć do Twojego poziomu żeby do ciebie coś dotarło.. chociaż i tak wydaje mi sie że jesteś za bardzo upośledzony przez ta grę, żeby cokolwiek zrozumieć.

12:41 You see yourself. You are an elder druid.