Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 13:36   #60
protektor_migthy_agnes
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 09 2008

Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Princess Agusia Pokaż post
Naprawdę urzekła mnie Twoja historia.. przykro mi ze tak strasznie Was traktowali.. widocznie czymś sobie zasłużyliście..
Mylisz sie nie doszła bym do wojny .. nie miałam zamiaru walczyć, bo kilka osób od heriego jest naprawdę ok w przeciwieństwie do waszego sylkowego teamu nieudaczników, co cwaniakuje tylko na noobcharach.. a to ze padłam na darashi to dlatego ze mi net wyje**lo wiec woow pogratulować.. i obiecuje Ci ze ja od was już na pewno nie padnę
jeśli chodzi o moje teksty to musiałam sie po prostu zniżyć do Twojego poziomu żeby do ciebie coś dotarło.. chociaż i tak wydaje mi sie że jesteś za bardzo upośledzony przez ta grę, żeby cokolwiek zrozumieć.

12:41 You see yourself. You are an elder druid.
Uwierz mi że niczym sobie nie zasłużyliśmy. Polaczki poczuły się widocznie zbyt potężne po paru udanych akcjach i uznali nas za zbędnych tylko wcześniej mogli pomyśleć że automatycznie mamy pograne bo swe i zerie będą nas dalej jebać ale jak widać nie dbali oto zabardzo, mogliśmy zacząć lizać dupe i dojść do drugiej strony tak jak espaniole ale tego nie zrobiliśmy. Oglądnołem jeszcze raz .cama i chyba rzeczywiście ci neta wywaliło, ale to i tak niema znaczenia padła byś tak czy siak nie miałaś już many a uhów pewnie wogoóle :. Musiałabyś nie expic żeby od nas nie paść, a to znaczy że bedziesz siedzieć grzecznie w pzcie i jedynym twoim zajęciem będzie wyzywanie się z Sylka pozdro
protektor_migthy_agnes jest offline   Odpowiedz z Cytatem