Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wak$on
He nie liczcie dedów na których ludzie padają na LAGU czy poprostu bez pomocy waszej gildii 
I dodam jeszcze że zaczeło się od Ferumbras towera... a więc zabiliśmy tam
JEETA, MIROX BABILA , JUYHA , OZIA , ANGREGO liczcie też te fragi
@faru
Jak wiesz nie gram sam tą postacią nie bede tego ukrywać ... a wiec niewiem kto jest NO LIFER! jak to napisales o mnie.
Ja nic nie musze dlatego mam czystą dusze ;]
@drinio
idź sobie na tą swoją KANDIE i zmknij pysk misiu
pomyśl kto wkleił pierwszego ssa że niby zabil kwadratusa
i od tego zaczeło się cale pierdolenie o wojnie na forum
my wklejaliśmy pojedyncze fragi obojętnych ludzi, a tu chodzi o sprzeczke SB/choch,moon
@Mazzub
Jakie ty 2 fragi dla chochuf liczysz? :d skoro nie zabili nikogo ? 
ztrapowali tylko Sylarina i So'kola ale ich nie zabili tylko zmusili żeby odeszli z gildii, a na to sikam ciepłym moczem
|
Marcel/Wakson znamy sie dobrze

ja nic do Ciebie nie mam. Ale po co robisz z siebie takiego pro elo jak blokowaliscie na ferumbrasie to pierwszy uciekles... I teraz mowisz ze fragi na feru sie licza, a moim zdaniem nie. Bo oni nie uciekali tylko bili ferumbrasa to tak samo jak ja bym powiedzial ze frag dla nas bo lurneli na Ciebie orsza. I mówisz ze afiszujemy sie z wojna, jednak wojny by nie bylo gdybyscie nie byli krotko i tresciwe mowiac chujami. Bo nie dacie ubic bossa,nie dacie zrobic servisu,nie dacie grac noobom (mowie o ubijaniu na pohu np.)[noob-w tym znaczeniu low lvl] Albo zalosne jest dla mnie to ze oszukujesz w sumie sam siebie mowiac ze nie zaplaciles potem 100k dla oziaa. Obaj znamy prawde, ale to Ty oklamujesz innych. Ja sie tego staram nie robic

Wiec taki jestes to przyznaj sie do tego. Nic nie ukrywajmy... Tak samo mialbyc pokoj , ale ze Twoja gildia ma nie wyparzone ryje to tak bywa. Spojrzmy prawdzie w oczy, na poczatku problemem refugii byl knighcik nawet chyba ty mi napisales ze poki on jest to nie da sie zabic bossa. Teraz problem robicie wy nie da sie zabic bosa... Spojrz w jaka strone sie zmieniasz i przemysl to bo to jest niby tylko gra ale po drugiej stronie tez jest czlowiek.... Zawsze byles moj ziom i duzo mi pomogles ale ja nie chce takich kolegow dla ktorych frajda jest bawienie sie kosztem innych. Pewnie powiesz ze ja sie zmienilem odkad jestem w ChoCh ale to Ty sie zmieniasz na gorsze, niestety.
kthxbye i naprawde Marcel pomysl nad tym bo Wakson zawsze byl zuo.