Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RookeR
@up
Te twoje teorie są co najmniej "dziwne"... Ale tak to jest jak botter zaczyna myśleć nad zagadkami rookgaardu =x
Ps. Używaj edycji postów...
|
Zgadzam się. Lepszym pomysłem było gadanie do drzwi w języku polskim w celu otwarcia.
Cytuj:
K***a (przepraszam za wyrażenie ale już nie wytrzymałem) nie miejcie mnie za botera. Grałem na rooku tylko dla tych zagadek bez bota do 25 lvlu a potem tibia mi się znudziła a dalej chciałem wyciskać tyle expa ile wyciskałem (czyli jakieś 40k/dziennie). Jednak masz rację są dziwne. Wiesz co ja sądzę , że są (niepochlebiam sobie) najbliższe prawdy. Dlaczego? Bo gdyby quest polegał na logicznym chodzeniu od NPC do NPC to założe się , że przez te lata został by odkryty. A takie coś nawet jak ktoś pomyślał o tym wcześniej to pewnie nie znalazł właściwej kombinacji (oczywiście nie mówię tylko o swoim pomyślę napewno ktoś też wpadł na coś podobnego)
|
No i co z tego botterku? Twoja teoria jest równie głupia co gadanie z drzwiami. Ja wymyślę swoją: trzeba porozstawiać wokół kolumny ciało shenga i jego summonów. Uwierzysz mi? Więc jeśli przedstawiasz jakieś teorie to spraw by posiadały jakiś "sęs", by były logiczne.