Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 18:10   #146
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Ja pier**le sorry za ostre słowo nei przywykłem do tego, ale jak to zobaczyłem to myślałem że się zaraz spierdzę na tego gościa co założył ten temat... Bije od ciebie (lunar coś tam) taki typowy styl 10, 11 latka który się napali na "Akcję" i na jakimś forum spamuje, a potem mówi kumplom z klasy że "jest na tym forum znany i kochany bo robi akcje które przynoszą efekty" . Wystawiasz d*pę to ci ją trochę skopię...
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje) i mówisz o tym na forum, gdzie przeważnie ich nie lubią i wrzucają na nich (a więc na siebie wzajemnie).
2)Zapomniałeś że dla gości którzy kradną loot bagi, dla gości którzy mówią "pllaaaaxxx itaans" itp, nazwa już istnieje. I w pisowni wygląda ona tak: "Noob" (czyta się nub, nup) a nei polaczki...
3)mówisz o kradzeniu loot bagów, o straszeniu qmplami a założę się że ty sam tak robisz, a wkurzyłeś się bo ci ktoś kilka dni temu ukradł twojego lootbaga który robiłes cały dzień (czyli pewnie 2 bagi z mace ^^)
4) Ile ty masz lat? 10? czy 11...

Ostatnio edytowany przez Aevolana - 11-09-2008 o 18:43.
Aevolana jest offline   Odpowiedz z Cytatem