@Korpos
To pisałem ja, czyli Wakson.
Niebyłeś na feru wiec niewiesz jak było a ja ci tu napisze cała prawde bo po co mam kłamać?
Twoi koledzy poprostu nie są z toba szczerzy i nie umią sie przyznać do porażki.
A wiec powiem ci tak... jak chcesz wiedziec to dzieki nam padły chochy na feru ponieważ na początku exetałem feru i biegłem w ms/edów potem otoczylismy TP i niektórzy zdążyli uciec

a ja stałem na feru najdłużej ze wszystkich bo jak juz popadały jeety a reszta uciekła to stalem sobie z 3 demonami na klacie przy samym tp i patrzylem jak biega ferumbras poczym wyszłem bo nie miało to sensu
I dodam jeszcze że ten pokój którego nie ma zjebał wam XAFER

Jeszcze ci jedno powiem korpos... tyle co ci pomógł Marcel po tym haku to chyba żaden twoj rl by ci tego nie dał ani nie pomagał expić a wiec skończ pierdolić jaki to jestes dobry CHOCH, ponieważ doszłeś do nich tylko dlatego że chciales robić z nimi service różne i tego mi nie zaprzeczysz

poprostu jednym słowem jestes pierdolonym materialistą
pozdro
@bolbochan
Ja jestem Waka, a Marcel to ten co wyżej wrzucil ss i coś napisał
Znałeś nas a nie jednego ponieważ na początku nie chceliśmy sobie pierdolic reputacji
ale gdy takie chochy albo moony sie wywyższają , a ja nie lubie takiego czegoś
wiec zaczołem działać i do ciebie tez nic nie mam wiec nie wtrącaj sie
właściwie do reszty moonów tez nic nie mam tylko Uaitpradnika będe tępić a także dysana , noxa i virgo
nie potrzebnie sie udzielają, nie potrzebnie robili problemy, a więc mają
@Moderatorzy
Nie denerwujcie się poprostu chcę napisać całą prawde o BOHATERACH z refugii

Postaram się juz nie kłucić na forum