Temat: Obsidia New
Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 19:02   #185
Kaktus92
Użytkownik Forum

Kaktus92's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: Głowaczów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Skille: 83/65
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuan Ti Pokaż post
Yagu ty psie to ja obliczyłem xDDDD ty mi powiedziałeś tylko ile masz expa i ile czasu bociles ^^ a czemu deleted hmm bo mam trochę dosyć tej gry. Jestem w zajebistej kropce jak wygra NG to ludzie z old saintu będą hunted, niektórych nawet bardzo lubiłem i lubię. Nie wiem co o mnie sadza ale wiem co ja o nich, ale będę mógł grac dalej bo Ng jeszcze do mnie nie sapie ale jeżeli wygrają FInowie to ja jestem hunted bo Pies Iracko szwedzki nie pozwoli mi grac a ze Finowie się go słuchają jak jakiegoś Boga to będę hunted. Dziękuje Studni który próbował coś załatwić poprzez swoich znajomych, oraz jezeli jeszcze ktoś z Old Saintu próbował tez im dziękuje. Myślę ze na razie oddelejtuje chara bo fakt faktem zacząłem pracować wiec i tak grac nie mogę a Finowie jeszcze wojny nie wygrali. Jest to chujowa sprawa jak jest i tak źle i tak źle. z Moich celów w grze został tylko jeden. Wbicie 160 lvl i zbloczenie POIA ale to raczej i tak by na obsidi się nie zdarzyło bo NG by mi nie dało tego zrobić Ide zawiesc kompa do naprawy jak cos bede jutro naabki
Makon noobku oddeletuj tego chara!! Nie możesz zawieść swoich fanów!!!!
Kurwa zawsze można znaleźć jakiejś wyjście z sytuacji! Zrealizuj swoje marzenia! Ja w Ciebie wierzę!