Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedd
uwierz mi ziomek ze nie wylecieliscie przez to ze poczulismy sie zbyt pewnie, wrecz odwrotnie. zal mi bylo wywalac ludzi kiedy ma sie 20 osob w teamie, ale bylo podejrzenie ze ktos od was sprzedawal. jak mam dostawac massloga w plecy na kazdej akcji, to juz wole walczyc w 20 osob.
|
Mogę ci zapewnić, chodź moje słowo wiele warte dla ciebie nie jest, że Darodo Rodie, Sylka Spid, Flaming Alchelis, Blood Nemezis, Kasspa, Mostre, Yelbix, Eruces, Bloody'Lady w 100% nie byli spy i mógłbym się założyć o cokolwiek że tak było. Znam te osoby długi szmat czasu. Jeżeli dziś dowiedziałbym się że w tamtym okresie któraś z powyżej wymienionych osób była sprzedawczykiem doznałbym ogromnego szoku i chyba zdelejetowałbym swoją postać z wrażenia, pożucił tibie i spalił komputer. Ok rozumiem cie, próbuje postawić się w twojej sytuacji. Przychodzi ci na venta 15 nowych osób które wogóle nie znasz i masz obawy że ktoś może być spy Ba! Równie dobrze to wszyscy z naszej skromnej ekipy mogli być spy

Ale teraz nasuwa się pytanie poco wy nas wtedy wzieliście? Ja byłem wtedy całkowicie zielony (nigdy nie byłem w warze, zero doświadczenia). Nie miałem bladego pojęcia że mogą wyjść takie cyrki. Powiedzieć ci co ja wtedy miałem zakodowane w główce? No to ja i reszta myśleliśmy sobie tak; a dojdziemy sobie w 15 osób do polaczków, taka grupa osób to jest już jakieś wsparcie, polaczki wróciły zdeterminowane przejąć serwa, rozwalimy w miesiąc swe bo jesteśmy silniejsi i ogólnie będzie nas więcej. Wygramy szybko war i pójdziemy sobie expic i wkońcu nie będzie nas jakiś Jarmungander czy jak to się pisze z expa co chwile wyżucał. Taki mieliśmy plan

Niestety w praktyce wyszło całkiem inaczej a jakie potem były tego jeszcze efekty uboczne dojścia do was to już mi się nie chcę wypisywać. Hah a obecnie doszło do tego że jesteście ze swe razem i musimy was klepać (jakbyśmy jeszcze mieli jak was klepać hehe) Ja swe nigdy nie będę trawił, no nie lubię ich i tyle

pozdro
@Agniesia
Co do mojego poprzedniego posta że tam coś tam nabrałem ogłady i lepiej się do ciebie odnoszę i ble ble to żeby nie było ze ci chce dupe lizać buhahahaha

@Edit
Jeżeli nie będziesz siedzieć w pzcie ani nie będziesz expić to co ty będziesz robić? :/ Może chodzi ci oto że będziesz walczyć ale niewiem z kim. Hmm może doczekamy się niedługo rozłamu, nie mam pojęcia oco chodzi ale tam szwedziki na forum już się kłucą kto będzie POI robił. Reason kłutni? Nudzi im się bo nie mają z kim walczyć