Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2008, 21:09   #10902
Sm0Kq
Użytkownik Forum

Sm0Kq's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
Domyślny

@szczepan
Od kiedy nie grasz (lub nie wiadomo jakim charem) zachowujesz sie jak pies puszczony z łańcucha..
Nie pisz tutaj, większość twoich postów to spam a twoje "wypowiedzi" są zawsze : na podobny temat, nic nie wnoszą , na poziomie 10-latka (może naprawdę tyle masz, to lepiej dorośnij trochę i wróć jak juz będziesz myśleć poważnie) , próbujesz dawać głupie rady.. (może czasem cos w nich jest ale i tak chyba tego nie rozumiesz bo nie stosujesz sie do nich), itd.

Uczepiłeś sie Filipa.. a popatrz na siebie jaki swój obraz tutaj pokazujesz..
Ja osobiście nie mam nic do Filipa , on grał z tymi ludźmi (do których mu wypominacie ze wielce im ass lick'owal) bardzo długo , tak samo każdy z tych co gra w tibie zadaje sie z innymi osobami, no bo przecież chcąc czy nie chcąc nie da sie tego uniknąć.. no to takie cos tez nazywasz ass lick'iem?

On doszedł wysoko ponieważ prawidłowo rozegrał tę partie. I myślę ze ten który wie na czym polega ta gra - nie powie ze on jest na tej pozycji na jakiej się teraz znajduje przypadkiem.
Może zaszedł nie jednemu polakowi za skórę ale akurat nie chodzi mi tutaj o to.

Teraz powiesz pewnie ze tym co jest wyżej chce mu sie podlizać - nie, mylisz sie, wyrażam porostu swoje zdanie na ten temat, biorąc pod uwagę fakty które znam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szczepan_m5 Pokaż post
Dobrze ze na Danerze sa takie osoby jak : Szaman,Tide,Koshei,Elian,Roro,Budyn,Vodur,Czesio,J anusz,Kriszak,Kogut,Non Max,Caron,Dell i jest ich duzo duzo wiecej To dzieki nim gra dawala mi przyjemnosc Pozdro Dla Was :*:*
Również ich szanuje , a ty powinieneś brać tutaj z takich jak oni przykład.

Gz all adv oraz lota ja na razie przerwa od gry ;p
SS'ik z jednego z ostatnich huntow.
(2 mms pod rzad )

PS.
NAJBARDZIEJ szanuje 2 osoby tutaj z jakimi grałem
Tide – byliśmy tu zawsze razem jak bracia pomimo tego ze mieszkamy po przeciwnych stronach polski , zawsze mogłem/mogę/i będę mógł mu zaufać /oraz wiele wiecej, nie ma sensu public wymieniac/.
Jaga – to on nauczył nas (mnie i Tide) jak się powinno grac, pokazał wiele miejsc o których powinniśmy wiedzieć, służył radą , można było zawsze na niego liczyc /oraz wiele wiecej, nie ma sensu public wymieniac/.
ZA TO WAM DZIEKUJE, nigdy was nie zapomne pomimo tego ze "to tylko gra" ale ona pokazuje wiele o ludziach jacy są na rl

Ostatnio edytowany przez Sm0Kq - 11-09-2008 o 22:04. Powód: blad ;p
Sm0Kq jest offline   Odpowiedz z Cytatem