Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2008, 19:18   #10920
Sm0Kq
Użytkownik Forum

Sm0Kq's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CzesioWkretka Pokaż post
Smokq nie wiem czemu jedziesz tak po Szczepanie, nie powiem twoje posty są pisane z rozumem ale to chyba był kiedyś twój kumpel - o tym nie pomyślałeś ?
Respektuje go za to jaki byl kiedys, jest napewno i teraz taki. Przyczepilem sie do niego nie z powodu ze akurat nie lubie go, czy cos takiego, bo tak nie jest. Poprostu w takich miejscach w ktorych poczulem potrzebe wypowiedzenia swojego zdania, gdy nie podobalo mi sie to co robi i to skomentowalem.

Zrobil z tym charem co chcial, pewnie sam wbijal exp na nim to mogl tez sam go stracic. Przyczepilem sie do niego tylko dla tego wtedy poniewaz zaistniala sytuacja miala miejsce w czasie gdy trwala wojna i on odszedl w jej trakcie do tego rokujac chara ktorego mogl zostawic jakiejs osobie ktora mogla na nim cos zdzialac.

Mysle ze ci odpowiedzialem.

pozdro

Cytuj:
no i smokq sam pokazujesz swoja madrosc kurwa... czy ja mu kiedykolwiek napisalem ze jak nei ma xx lvla to nei ma glosu ? NIE kurwa pisalem ze zaczal dopiero jechac po filipe jak przestal grac ....
To ty sie do mnie przyczepiles pierwszy (gdy powiedzialem ze pisanie pare slow ktore nic nie wnosza i to bez ss to spam - to jest DZIAL "ZDJECIA" , a chyba nie zaowazylem zebys dawal jakies ss):
Cytuj:
proste aot ze ty masz 100 lvl a a ja nie, nie upowaznia Cie do uwazania sie za wazniejszego.
Do tego wyzywasz wszystkich a nie mowisz nic konkretnego, wpisz w google "Kultura" i doedukuj sie, gdy skonczysz dopiero wroc tutaj. Powodzenia
Sm0Kq jest offline   Odpowiedz z Cytatem