Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2008, 20:52   #77
sylka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 09 2008
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny Gracz
Imię: sylka spid
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 109
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Princess Agusia Pokaż post
buhahahahahah
Sierotko nie chciałam dochodzić do war bo nie chciałam walczyć z ludźmi z rl.. ani z ludźmi z którymi od początku gry na tym świecie byłam w team'ie.. ale ty chu** możesz o tym wiedzieć wiec skończ pier**lic

A z tym teraxulem to tak dojeb**laś ze omg hahah... nie no rozśmieszyłaś mnie Sylwusia.. tylko nie wiem czy sama sobie coś ubzdurałaś czy bekas Ci wkręcił jakaś bajkę .... i przysięgam nigdy niczego ci nie zazdrościłam mogę Ci jedynie współczuć.. ale może kiedyś sie ogarniesz i tego Ci z całego serca życzę Xd
To kiego wała się czepiasz weź wogóle spłyń dziewczyno a sry może powiem tak jak ty zawsze na vent odpłyń ziommmm, spoko nie ziommmm bo się przykleiłas ziommmm cholera wie po kiego ciagle coś do mnie cierpisz ziommmm. Wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.

W*** ne mam na ciebie i na to co ty o mnie gadasz książkę o mnie piszesz czy coś że tak bardzo cię to interesuje co ja robie ziommm? raczej nie wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.

I tak dla twojej wiadomosci paniusiu to nie wszyscy musza cie lubic tak jak ty bys tego chciala wiec na prawde skoncz w koncu lizac dupe wszystkim dookola bo nudna juz z tym jestes.

btw ile za bp sd? ^^

Ostatnio edytowany przez sylka - 12-09-2008 o 20:55.
sylka jest offline   Odpowiedz z Cytatem