Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2008, 21:25   #82
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sylka Pokaż post
To kiego wała się czepiasz weź wogóle spłyń dziewczyno a sry może powiem tak jak ty zawsze na vent odpłyń ziommmm, spoko nie ziommmm bo się przykleiłas ziommmm cholera wie po kiego ciagle coś do mnie cierpisz ziommmm. Wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.

W*** ne mam na ciebie i na to co ty o mnie gadasz książkę o mnie piszesz czy coś że tak bardzo cię to interesuje co ja robie ziommm? raczej nie wiec zajmnij sie teraz swoim charem i przestan non stop obserwowac i komentowac to co ja robie.

I tak dla twojej wiadomosci paniusiu to nie wszyscy musza cie lubic tak jak ty bys tego chciala wiec na prawde skoncz w koncu lizac dupe wszystkim dookola bo nudna juz z tym jestes.

btw ile za bp sd? ^^
Chyba coś Ci sie z kimś poje**alo z tymi tekstami na vent.. albo znowu sobie coś wkręcasz do tej durnowatej główki.. chcesz żebym od ciebie odbiła to mi nie odpisuj bo ja już skończyłam na Twoj temat, w ogóle po chu* sie wreba**las na to forum.. Mnie może nikt nie lubić z tej gry i jakoś specjalnie sie tym nie przejmę.. bo może Ty sie zajmujesz swoim charem ale ja rl lifem,
Nie wiem czy Cie to boli czy jaki chu** ze mnie dużo osób po prostu lubi, ze tak sie przyjeba**as do tego lizania dupy.. znormalniej to może Ciebie tez ktoś w końcu polubi. Pozdro Sylwusia