Cytuj:
Oryginalnie napisane przez devil128
ale nie lubie tego jak ktos mowi ze nie boci a innym wytyka  najtrudniej sie przyznac, a to niektorym przychodzi bardzo ciezko, lub wcale.
|
Stary ty jestes jakis pojebany? albo masz z 10 lat? albo IQ >75? Milo, ze sie sam pograzasz, powiedz mi kolezko co robiles przez ostatnie pare postow odnosnie paru ludzi i no justice? hushauhsuahsuahsuahsuahsuahsu tazam sie i wyje ze smiechu po podlodze.
A i co do konta to nigdy tu takowego nie mialem, wiec trudno zebym robil sobie jakies nowe jak starego nie mam, czasem tu wpadne zobaczyc co na starym swiecie. jednka kiedy cie "miszczu" zobaczylem to musialem to skomentowac.
I co najwazniejsze, nie rznij glupa, ze "ja to nigdy nie mowilem, ze jestem czysty, dobry, madry i fest gracz" bo jezeli twoje poczucie roznych wartosci polega na tym, ze obrazasz, wysmiewaz i ponizasz roznych graczy o to co sam masz i czego sam uzywasz, to faktycznie kwalifikujesz sie do 3 wypisanych rzeczy - jestes pojeb, IQ mniejsze od malpy, lub nie wyszles jeszcze z podstawowki.
Jeszcze jedna sprawa i kolejny cios, przyjmij go chociaz z pokora na klate jak przystalo na pro evul bot gracza i sie przyznaj - ktos tam pare stron wczesniej wkleil zdjecie z twoim banem za bota - nieeeee no wcale, napisales, ze juz nastepnego dnia bana nie bylo i ze "gm nie bywa nieomylny" - czy jakbys tak na serio robil to co mowisz, czyli nigdy nie zaprzeczal, ze jestes taki nieskazitelny to bys tak napisal? - nie, bo bales sie przyznac, ze uzywasz, twoja reputacja pro na*******acza strasznie by spadla. Na bocie jedziesz od dawien dawna i nie wal sciem.
PS. Wtedy dostales bana bo wspomagales sie botem przy wystawianiu ofert/nagabywaniu ludzi na questy na trade. Nie chcialo ci sie klikac ale oboje dobrze wiemy, ze nie tylko do tego uzywasz bota. No prosze, wez to zaprzecz no, no, no co nie mozesz? Ano nie mozesz bo taka jest prawda, chyba, ze bedziesz tu klamal.
PS.2 Coz troche sie wie, na twoje nieszczescie nie gralem tutaj miesiac i nie doszlem do 20 lvl.