Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2008, 18:08   #25
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
mnie te teorie spiskowe walą a jestem ZA wojną w iraku i afganie trzbea ich tam trzymac krótko bo jak sie talibowie okopią to wtedy bedzie przejebane i caly swiat bedzie trzas portkami
Żeś się nasłuchał propagandy o talibach i całej tamtej bandzie. Uwierz, niewielu jest ludzi w Iraku, którzy wolą to co się dzieje teraz od "reżimu Hussajna". Z tego co wiem, to ten człowiek nie sprawiał wybitnych problemów od czasów zakończenia wojny w 1990. Spasował z wojną, po powstaniach kurdów i szyitów. Nie produkował ani broni atomowej ani chemicznej.
Ale był dobrym powodem by zainkasować irak. I tak stał się głównym złym (supertajny raport na temat broni chemicznej w iraku okazał się być pracą magisterską jakiegoś studenta z lat 80tych)

Cytuj:
Chcesz od wojny poszanowania praw człowieka? Marzenie ściętej głowy. Powtórzę jeszcze raz - za cenę zniszczenia tych dwóch miast i 140 tys. ludzi - uratowało się miliony, które mogły zginąć w inwazji na Japonię. Co wolisz?
Trudno mówić o tej całej sytuacji. Z jednej strony masz opcję wycięcia całej japonii, z drugiej skasowanie 2 miast i wielkie cierpienie (choroby popromienne) wielu wokół. Być może bomby atomowe były lepszym wyjściem. Ale to już kaliber, którego nie powinniśmy używać.

Cytuj:
Dlaczego nie powinien? Na pewno szkielet został, delikatnie ujmując, naruszony, a to przecież na nim opiera się cały ciężar budynku.
Ale Slythio
Po pierwsze - WTC było budowane, aby przetrwać uderzenie największych samolotów - ponieważ budowniczowie zdawali sobie sprawę, że one są o wiele wyższe od reszty i w razie jakiejś awarii może dojść do takiego zagrożenia.
Po drugie

I parę innych rzeczy. Zdjęcia o wybuchach parę pięter pod miejscem uderzenia samolotu widziałem już całą masę.

Ogólnie nie lubię się bawić w spiskowanie. Jakieś tam masony, bildenbergi. Kij z tym wszystkim. ale WTC ma zbyt dużo dowodów przeciw, by uznać wersję rządu USA, który jaki jest, każdy widzi.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem