Moonblades jest znakiem rozpoznawczym , wczesniej byl dzitzy ktory przestal grac , ksen , teraz dysan potem bedzie ktos inny , a moonblades jak istnialo bedzie istniec .
Harmonia : MDW , Achon Elaw , and many more , Refugia: Dzitzy , Ksen , Nodions Zash , teraz Dusan , ludzie sie zmieniaja a gildia wciaz ta sama.
A co do Dysana , zauważ u nas zawsze były osoby skupiajace uwage na gildii , to nie tylko Dysan , dbamy o to by zawsze przynajmniej jedna osoba była która będzie za sobą sciągała uwagę refugii.
BTW
Moonblades istnieje juz ponad 4 lata a nie od 2005.
Zalozone na Harmonii pod ta nazwa. Nie wiem czy pamietasz ale z poczatkow Refugii jakies pierwsze pol roku Moonblades istnialo na Harmonii a na Refugii Legend of Moonblades. Potem szybko i sprytnie wymienilismy nazwy.
Moonblades bylo na Refugii a na Harmonii Legend of Moonblades . Gildia z Harmonii potem zmienila nazwe na Ruthless.
EDIT
Co do starszych moaca , znam ich kupe czasu , sa pomocni , nie tyle co grzeczni wiem na co ich stac ale cenie se dyskusje i spory z nimi. To dziala na zasadzie burzy mozgow z ktorej wyplywaja dobre decyzje dla gildii.
Nie bede wymienial cech charakterow bo bez zgody nie moge , ale wierz mi mam dobre rozeznanie i na grzeczne slowa sie nie daje nabrac , jedni sa ostrzy w stosunku do innych w tym tez czlonkow gildii , inni impulsywni , jeszcze inni zysk gildii wiaza z wlasnym zyskiem , a inni myslami wybiegaja zbyt daleko ode mnie czym mnie przerazaja i musze ich stopowac , wszystko wiem ale taka mieszanka jest inspirujaca.
Ostatnio edytowany przez mago - 14-09-2008 o 17:34.
|