Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2008, 11:10   #7172
Meb
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwieshu Pokaż post
teraz na iridii jedynie Bongo cos dziala. Violence ma jakas ekipe jakby nie bylo tylko co z tego jak na poczatku nie wszyscy byli aktywni (mowa o saimonach i sosnach) a teraz po hacku krejzolka to nikogo nie widze zeby cos probowal zmienic. Teraz cos co smieszy mnie do lez a mianowicie Prolacksy. Najpierw polowe istnienia iridi walczyliscie ze szwedami potem was wyjebali z servera a teraz jestescie niby wolni... ale czy na pewno. Szwedzi poprostu pozwolili wam chodzic plywac zabijac moby ale tak naprawde sie z was smieja nie tyle co tylko z was ale z KAZDEGO Polaka uwazaja nas za cos gorszego niewartego wiekszej uwagi. Co prawda wystawili jakiegos Polaka do pierwszego rzędu (np Zielper) ale co z tego jesli tylko cos by im nie spasowało odrazu by sie nim zajeli. Zauwazcie szwedzi moga sie poklucic miedzy soba ale wystarczy ze polak sie do tego wtraci odrazu lacza swoje sily ale tylko nam dokopac i nie ukrywajmy udaje im sie toale to tylko z jednego powodu musimy polaczac sie wszyscy razem jesli chcemy aby sie gralo lepiej na iridi i Prolacksy i Violence i Bongosi i Wszyscy ktorzy chca zmienic iridie na lepsza. Bo tak naprawde Polak na Iridi ma mniejsze prawa niz Br czy Swe. Zabijesz jakiegos noobka ktory niema nawet 20 lvla bo cie w*****al wyzywal i okaze sie ze to swe i juz masz payment, wpadna po ciebie na expo i wymysla jakis bzdurny powod bo moga nikt im nic nie zrobi a jak chcesz grac to plac i sie nie dogadasz. A wezmy pod uwage szwedow walczyli oni razem z polakamu w wojnie i nie mieli zbyt wielkiego problemu zeby przejsc spowrotem na strone szwedow i nie tyle grac spokojnie co latac i robic PA na kim sie tylko podoba. Mysle ze nadszedl czas zeby kazdy nie aktywny gracz na iridi ktorego szwedzi wyjebali pomyslal nad tym i jak najszybciej wziol sprawy w smoje rece ale nie pojedynczo tylko wszyscy RAZEM mam tu na mysli Prolacks i Pandorie. W kazdym spoleczenstwie najgrozniejszy jest ten kto niema nic do stracenia i tak wlasnie jest z nami wszystkimi nie mamy nic do stracenia na iridi a mozemy dac szweda pozadnie popalic i jestem wrecz przekonany ze jesli Bongosi potrafia stawic sie szweda i to z niezlym skutkiem to laczac sily z hlvl mozemy wszystko.

"takie male wyrazenie mojej opini mam 100+lvl na iridi i jestem w miare ustawiony ale uswiadomilem sobie, ze ja tak na prawde nie moge nic i postanowilem choc sprobowac to zmienic"

V pozdro Gald~

Mhm ja mysle ze duuuzo osob by wrocilo jakby sie cos konkretnego zaczelo dziac prawdziwy war z udzialem starych dobrych Polackow i mojego idola Bezoka bo to co teraz jest niewiem jak to mozna nazwac ale do wojny to brakuje duzo
Meb jest offline   Odpowiedz z Cytatem