Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2008, 13:50   #37
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cheapest
Film został udostępniony z pobliskiej stacji benzynowej ale dopiero po przestudiowaniu przez Pentagon i wyszedł on w bardzo późnym czasie.

Według mnie to go ocenzurowali albo dali inny.
Nie udostepnili filmu ze stacji benzynowej. Udostepnili natomiast doslownie kilka klatek z filmu nakreconego mala kamera, umieszczona w "tutaj wpisac nazwe tego czegos gdzie dostaje sie rachunek za pozostawienie samochodu na parkingu strzezonym - nie wiem jak to nazwac"

Cytuj:
Jest jeszcze wiele pytań w sprawie WTC ale ciekawi mnie jedno, a mianowicie ludzie którzy tam byli twierdzili, że widzieli czarne samoloty bez okien, a takie samoloty które wskazali posiada wojsko, byćmoże były to zdalnie naprowadzane samoloty. Słyszeliście wypowiedzi doświadczonych pilotów? Boeing 747 to nie jest maszyna do takich manewrów i nie możliwe według nich jest wycelowanie w wieże, a tu przypadkiem udało im się2 razy trafić. Dziwne.

W to juz nie uwierze. Jest wiele historii z tymi samolotami.
Niektorzy mowia ze wszystkie nagrania ktore kiedykolwiek widziano z 9/11 zostaly spreparowane a samoloty zostaly dodane komputerowo - bzdura.
Niektorzy mowia takze o tym ze doslownie podczas uderzenia drugiego samolotu widac maly blask, uwazaja ze to moze byc ladunek wybuchowy.
Niektorzy zas mowia o czyms przyczepionym do podwozia samolotu bo nie wyglada to jak podwozie boeinga.

Niewiadomo w co wierzyc. W czane samoloty nie chce mi sie wierzyc, blysk widac ale co to bylo - nie wiem, cos pod podwoziem - cos widac, ale co to... nie wiem.

Cytuj:
O powiązaniu rodziny Bushów i Bin Ladenów też pewnie nie wiecie, ale to oni zbijają największą kasę m.in. na przemyśle zbrojeniowym, a gdy to dowiedziono to oczywiście szybko umyli się nazywając Osamę czarną owieczką w rodzinie która zawsze podążała swoją złą drogą.

O powiazaniach rodziny Bushow i Bin Ladenow wiadomo od dawna. Bush Senior spotykal sie wielokrotnie z bodajże ojcem czy bratem Osamy, jeszcze przed 9/11. To takze o czyms swiadczy....

Od siebie dodam ze za kazdym razem jak udzielam sie w rozmowie na temat 9/11 to zadziwia mnie to ze sa takie osoby ktore wierza w swietosc rzadu USA. Jest tylko niewiadomych, tyle niejasnosci ze nieprawdopodobnym byloby gdyby to jednak byla prawda.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem