Temat: Discman
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2008, 14:53   #19
Grocix
Użytkownik Forum

Grocix's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć

Stan: Na Emeryturze
Grocix ma numer GG 6761731
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Być może... Lecz niestety, taki sprzęt stoi na dość wysokiej półce z odpowiednią cenówką. Aktualnie posiadam lg fm33 i szczerze mówiąc, wywiązuje się ze swych zadań bardzo dobrze - mały, ładny, bardzo dobra bateria, w miarę dobrze gra. Jeśli zechcę posłuchać muzyki w bardzo dobrej jakości to albo podjadę sobie do domu, albo wypróbuję sprzęt w sklepie ; ).
Co do LG, to slyszalem o nim kilka dobrych opinii. A jaki masz sprzet domowy? Bo dobre sluchawki (nie, nie mowie tu o Sennheiserach Orpheus), beda znacznie tansze niz dobry sprzet stacjonarny.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Nie chodzi mi o to, że źle grał... Największą jego wadą była bateria i ładowanie tylko przez komputer. Poza tym, po miesiącu od zakończenia się gwarancji wyłączył się... I już nigdy więcej się nie włączył. Naprawa kosztuje więcej niż zakup nowego.
Nie slyszalem o takich przypadkach, no ale skoro tak mowisz, moze po prostu trafilas na zly egzemplarz? Moj poki co sprawdza sie dobrze Co do baterii, ja mam porownanie z Nokia N95 (TRAGEDIA!) takze mi starczy, a ladowanie nie robi mi duzej roznicy, gdy komputer chodzi srednio po 16h/dobe.

時を超え捕らえられてる
あふれるこの想いは何?
優しさが目尻に似合う
あの人たちは今どこに居るの?

Grocix jest offline   Odpowiedz z Cytatem