Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix
Co do LG, to slyszalem o nim kilka dobrych opinii. A jaki masz sprzet domowy? Bo dobre sluchawki (nie, nie mowie tu o Sennheiserach Orpheus), beda znacznie tansze niz dobry sprzet stacjonarny.
|
Hm... Sprzęt domowy nie należy do mnie, i szczerze mówiąc nie wiem, co tam stoi ; ). Wiem jedynie, że wzmacniacz i odtwarzacz jest denona, do tego komplet głośników. We własny sprzęt nie zamierzam na razie inwestować do czasu, aż będę miała mieszkanie i w miarę jasne plany na przyszłość.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix
Nie slyszalem o takich przypadkach, no ale skoro tak mowisz, moze po prostu trafilas na zly egzemplarz? Moj poki co sprawdza sie dobrze  Co do baterii, ja mam porownanie z Nokia N95 (TRAGEDIA!) takze mi starczy, a ladowanie nie robi mi duzej roznicy, gdy komputer chodzi srednio po 16h/dobe.
|
Pewnie trafiłam, lecz serwis też mają marny. Trochę długo czekałam na odpowiedź... Bateria starczała mi na 7h, więc nawet mogłam zapomnieć o słuchaniu muzyki na lekcjach. Wolę, wsiadając do pociągu, nie myśleć za każdym razem o niej (lecz w sumie i tak to czynię, lecz z telefonem ; P). Wiem, że wszyscy chwalą appla, lecz jak na razie nie potrafię zmienić swego zdania.
@edit
Coś offtopa robimy ; ).