Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago
To jest takie szukanie usprawiedliwienia na sile.
Ktos albo nie ma kregoslupa moralnego albo go ma , zlodziej to zlodziej cokolwiek by ukradl czy banana , rower , konto w grze , samochod , czy okradl bank.
|
hej, banny są moje xD, a co do kręgosłupa moralnego to przypomina mi się film dziewczyna z sąsiedztwa <- to tylko taki offtop
@Mago,
-
loot z bosów kiedy chciałbyś te rozmowy podejmować, pojawia sie boss a ty otwierasz priv chat zapraszasz hlvli i dyskutujecie ? wreszcie dochodzicie do kompromisu przychodzicie a tu bossa nie ma bo znikł 3 save serwery temu

moim skromnym zdaniem lds ma racje co do tego co zrobil ksen i dzitzy, ich zachowanie było haniebne i konsekwencje mamy na refugii do teraz
i po ostatnich atakach feru, morga i orsha wypadałoby sobie uświadomić że na refugii jest coś nie tak, dlaczego niektórzy zachowują się jak psy ogrodnika czy po to właśnie ludzie zaczeli grać na refugii? żeby uprzykrzać gre innym czy po to żeby spokojnie zabijać potworki zdobywać expa i nabijać skille w każdej wolnej chwili i żeby utrata tego była zależna jedynie od usterek technicznych lub nas samych a nie od wojen...
-
organizacja w moon godne podziwu ale ostatnio chyba znowu macie kryzys patrząc na niektórych nowych graczy... (boterzy) wiem że potrzebujecie świerzej krwi ale czy aż tak bardzo?