Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bros
@Rocket Slayer
Robisz tu największe halo, mając najmniej oleju w głowie ... twoje wypowiedzi są kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu, bezprzyczyny każdego po kolei wyzywasz i fochy strzelasz jak niemowle w kołysce, które niedowidzi swojej mamusi, mówisz ludziom ażeby dorośli - pierw sam się pochwal swoim wiekiem.
|
1. O jakie "halo" ci chodzi?
2. Dlaczego uważasz, że nie mają sensu? Podaj przykłady (nie cytuj ironii/sarkazmów)
3. Ja nie wyzywam! Lol, wróc do podstawówki...
4. Strzelam fochy? >.< to ci dobre...
5. Chodzi mi o dojrzałość psychiczną nie fizyczną... aż taki płytki nie jestem!
"Halo" robicie wy komentując moje poczynania w ten sposób (jakaś aluzja do mass mediów?)
@topic
Nie sugeruj się rookstatem gdyż mnóstwo botterów znajduje się na liście, pytaj znajomych, zrób "wywiad"
Nie róbcie z siebie moich fanów/antyfanów proszę bo to naprawdę jest męczące jak mi zarzucacie jedno i to samo - serio - czy to poprzez bluzgi czy złe zrozumienia wypowiedzi...
Cytuj:
Zastanawiam się czemu on jeszcze istnieje
|
Ja też
Cytuj:
Madasaki.~
Bo Cię jeszcze nie opi*przył. <żart>
|
amajgat
Cytuj:
@Rocket Slayer
Nie wiem czemu się ciebie czepiają mi jakoś nie przeskadzasz
|
Miło mi to słyszeć lecz naprawdę, to nie jest dla mnie ważne

(czyt podpis)
Mój offtop w tym temacie się kończy gdyż to mija się z moim celem. Wiele osób "odetchnei z ulgą" lub wręcz napisze "SHUEshueshue wreszcie! Leave nob plx!". Mam to gdzieś. Macie do mnie żal? Piszcie w moim temacie (link w podpisie). Tutaj jedynie prowokuję do offtopów (tego nie chciałem).
3mcie się ciepło, wracam do mojej ulubionej rachunkowości przedsiębiorstw =/