11-01-2005, 12:37
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
Odpowiedzi  Sory ze tak duzo
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwarf
Muahhahahaha najs res najs.... ale dopiero co chara zallozyles lolz powodzenia na infernie xD
|
Dzieki
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gixafe
Ojj..ciężko Ci będzie dojść do takiego lvla. Jeszcze Sorcem na Infernie. Ale życze Ci powodzenia i wytrwałości, jak już się uda, do jak filmik albo ss na forum :>
|
Dzieki
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MayGyver
a po co mam chronic nowego pk?
co z tego bede mial?
|
Satysfakcje
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aylven
Ja też zaczołem gran na infernie
narazie 8 lvl ale sie szybko zmieni (mam nadzieje, że w góre  ) jak sie wam nudzi to mozecie zagadac Lariel Slyn
|
Gz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soli von Master
Zgory ostrzegam, ze jak ktos za***ie kogos z moich kumpli , to bezwzgldu na to czy jest polakiem czy nie  ma rooka jak w banku
PS: milego grania na infernie 
|
Jasne jasne i dzieki
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Illidaan Headsmasher
Ze swojego doświadczenia wiem że najlepiej mieszkac w ab bo jest stosunkowo malo (niepolskich)pk , a z polakami jakos da sie dogadac. Najtrudniejsze sa początki tak do 15 lvl, bo jest pelno graczy z charami lvl8 i skilami 50+/50+ , którzy expią tylko na innych ... 
|
Znow dzieki
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soli von Master
Denerwuja mnie ludzie, ktorzy przychodza na inferne tylko se popekowac -.- a pozniej jak leje takich to mowia "jestem polakiem czemu mnie bijesz?", "PK!" "hanted" "roooked"
Ludzie wescie lepiej niegrajcie na infernie, bo jak poznam wasze nicki to zaraz dostaniecie bilet na rook w jedna strone 
|
Wg mnie Hanted i patriotyzn sa zalosne 
|
|
|