Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2008, 21:25   #17
Deras
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: B-ce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deras Arim
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 80+
Skille: 10+
Poziom mag.: 17
Domyślny

Ja gram na Pandori od jakiegoś czasu (chyba rok^^), różnymi i zawsze mnie w*****ały pk i hunty za nic np stoją se ludzie w przejściu, odsuniesz ich i już cię leją. Od pewnego czasu chyba od początku wakacji coś się zmieniło i jak by to był inny świat xD. Expie na pohu biegają inni z 60 70 a czasem i 100+ lvlami i nic, piszą porostu żebyś nie lał gs'ów i zostawiają cię w spokoju, nie bij ich potworów i jesteś wolny od zemsty. Pekerów jest pełno wszędzie ale tu przynajmiej nie ujebie cię (przynajmniej mi się nie zdarzyło) jakiś hlvl jak se skilujesz -.-. Próbowałem gry na Elysi to tam mając 8 lvl padłem kilka razy od 20+ lvla przechodząc z 1 miasta do 2...
Gra tam tylko 1 mój rl kumpel i ma podobny lvl do mojego i nie mam żadnego por ni nic i nie padam narazie od pk tylko najczęściej na lagach xD. Jedno co bym zmienił to takich 20+ lvli co nigdy nie osiągna 30 lvlu a się wymandrzają bo ich rl ma 100+ lvl i mogą cię huncić za byle gówno np. za to że byłeś pierwszy na jakimś expowisku które mu się podoba <- to jest barzo wiekli minus tego świata a reszta dla mnie się na razie podoba.
Deras jest offline   Odpowiedz z Cytatem