Moja mama tam nic nie ma ma jak gram tylko mowi:"jak przyjedzie stary to wylacz zeby nie gadal ze grasz caly dzien".
Dodatkowo kupuje mi pacca za pomoc w domu i w zakupach.
A stary? OMG n/c jak jest weekend lub ma wolny dzien to potrafi o 6 rano wlaczyc kompa(ja lubie spac do 12) i to nie wazne czy nocuje u mnie kolega czy ktos inny.I tak siedzi od tej 6 do 1 no jak mu sie znudzi to wylaczy go o 23 z fochem.
Ostatnio mial 3 dni wolnego a ja jestem chory to sie wkurzylem i mu powiedzilam zeby sobie zbaral go tam do drugiego pokoju(mam to gdzies i tak niedlugo sobie kupuje swojego kompa bo mnie drazni wlazi na moja partycje i mi instaluje jakies gowna i przeglada wszystko).Ostatio tez zrobil awanture bo moja mama powiedziala ze ma nie wlaczac kompa dopuki sie nie obudze.Nie wytrzymal wlaczyl o 12:20 twierdzac ze jest juz 13(tak ma z moja siora ze jest 20 po a ten mowi ze jest np.13).Tak samo sie burzy ze wstalem rano i wlaczylem kompa przed nim posiedzilam moze z 1h i juz wypad bo siedze 3h(lol).Jak on to gada:ja musze zarobic bo na kreceniu wesel mozena zarobic okolo 1000zl i pieprzy ze musi nagrac potem w komputerze uzyje programu do przerobki,a tak na serio to gowno robi sciaga 4 pazernych i gada na gg przez caly dzien lub wejdzie do neta albo bedzie gral w UT to mnie kladzie.
@Xeltix
Mamy cos wspolnego.Respekt dla ciebie ze wytrzymujesz^^
Powinna byc dodana nowa opcja:moja mama jest za***ista a moj stary to glab