Temat: Discman
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2008, 23:53   #28
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Być może, lecz ja nie wierzę w sens inwestowania w sprzęt, którego będę używała spacerując po dużym mieście ; ). Nawet najlepsze słuchawki nie zapewnią mi, że nie będę słyszała samochodów, tramwajów przejeżdżających obok mnie, na dodatek stanowią pewnego rodzaju zagrożenie. Zawsze należy znaleźć złoty środek. Z tego samego powodu nie używam bezstratnych formatów, gdyż wiąże się z tym zbyt wiele problemów, lecz to nie oznacza, że moje mp3 mają po 2mb ; P.

@Wieszok
Ja tam jabłuszka nie polecam. Spaliłam się na nim, poza tym, ipody są za duże ; P.
Jak napisał kolega dokanałówki. Najtańszy przykład: Creative EP-630, lub Sennheiser CX-300. Te drugie o wiele lepsze, ale w obydwu przypadkach kupując przez internet trzeba bardzo, ale to BARDZO uważać, bo podróbek jest nawet więcej niż oryginałów. Ja mam teraz EP-630 już po raz drugi, miałem też CX-300 i jestem bardzo zadowolony. Dobra jakość dźwięku, fajny bass i totalne wytłumienie otoczenia bez ustawiania głośności w mp3/telefonie na pełny regulator. W połączeniu z moim iRiverem T10, czy Nokią N73 Music Edition są super, naprawdę polecam, ale bardziej te CX-300tki.
Gogar jest offline   Odpowiedz z Cytatem