Up a tak nie wychodzi, że mi też food idzie i trochę soft i ostatnio 10h+ na hero (parę dni tam byłem, wbijam i afk robie zadania co jakiś czas zabijając go) i miałem c helmeta, war hammera, m ringa i 4 piece, a jak się policzy ile mi brown muschroomów i soft zeszło (raz tripple zajęte, to byłem h+ na wrl room, tam soft non stop idą) to razem z kasą może na biedę byłem na 0...
Wg mnie (jak już to mówiłem) npc są doskonałym rozwiązaniem - ustalają minimum cenowe, kto chce zarobić, to sella ludziom, kto nie chce szukać 1.5h kupca na dsm dla 5k więcej idzie do npc i jest good.
A co do zmiejszenia dropa, cipsoft też tym się zajmuje, swego czasu drastycznie obcięli loot z hydr i pisali, że długo to obserwują (jaki drop z czego) a potem podwyższają/(zazwyczaj ;p)obniżają, ile w tym prawdy, tego nie wiem.
A wracając do tych respów, kiedyś co prawda dl było parę na krzyż, z których można było zloocić dsm, ale druga strona medalu - ilu było ludzi, którzy byli wstanie zabić takiego dl? Cene ustalała nie ilość respów, tylko nieliczni ludzie, którzy mogli na nie huncić... tak to było

Pozdrawiam, patys.