Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2008, 13:28   #657
Krakoww
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Krakow

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Melixaro
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Domyślny knight dobra profesja

ahaha co jak co ale ja pamietam czasy kiedy sie zaczelo ze runki byly pod hotkejami mialem 32 knighta i napyskowalem do 110 ek wpadl 65 ms i tutaj muwie co to czytalem SORC UBIJA KNIGHTA Z UE SOLO? ok w takim razie powiedz mi jak 65 ms walil w 32 knight czyli mnie z ue?mialem te 515?530?hp zostawalo mi z 80+- hp i nigdy mnie nie mogl dobic hahaha red hp uh uh znowu ue nic z tego knight dobra profesja jak ktos sie boi latwo pasc do pyskowanie znakomita trudno bo ubic knight ma dobre pvp 50 druid 50 knight na faccu kto wygra?odp prosta 50 knight dlaczego?hity z miecz za 50+na bank beda wchodzic ps druid nie bd mial tyle capa na poty + sd musi tyrac a knight ma tyle capa ze go moze ubic i jeszcze mu zostanie pare plecaków prawda jest taka ze zalezy kto kim lubi grac gralem kazda profesja i kazda jest dobra druid mialem 32 lvl znakomita prosfesja jak chcesz grac typu gram/pekuje bo mam znajomosci.sorcerer to samo.palladyn hmm duzo nie powiem bo przez 3-4 lata gralem palladynem 6-7 razy?
WDLG MNIE CIPSOFT DOBRZE WYROWNAL PROFESJE!!
KNIGHT ZNANY JAKO RYCERZ KTOREGO CIEZKO UBIC FAKT MA POTY OD 130 A DRUID KONCZY NA 80 KTORY LECA GO 3-- ~ mogl bym pisac dalej ale mam informatyke w technikum i musze konczyc pozdrawiam

Ps: sorry za bledy
Krakoww jest offline   Odpowiedz z Cytatem