Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2005, 14:11   #41
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Iceman
Według was jestem jednom czarnom owcom co nie moge powiedziec co mysle o tej postaci tylko mam muwic ze fajana chodz wcale tak nie mysle babcia mi zawsze muwila zemym muwil to co mysle
Mozesz mowic se co chcesz, Polska to wolny kraj... tylko nie mow z wielkim oburzeniem, ze mam tragiczne skile, bo skile knightem naprawde dlugo wpadaja i trza sie troche nameczyc, ale z drugiej strony ludzie czesto na afk wbijaja dobre skile, a ja praktycznie nie afk (chyba ze 5 min w kuchni bylem), wiec mimo wszystko te skile nie sa jak to raczyles ujac "troszke do dupy" tylko poprostu sa przyzwoite. A jeszcze mi nie odpowiedziales na ptanie ktore juz zadalem 2 razy w tym temacie: Skoro ja mam lipne skile to jakie powinien miec knight na lvl 50? 90/90? A moze wyzsze? Prosze zebys tylko odpowiedzial na to pytanie i dal juz spokuj co do moich skili, o to samo prosze reszte uzytkownikow, skonczcie juz "sprzeczke na temat moich skilli" z Dark Iceman'em i komentujcie, moja postac, moje screeny, a nie jego wypowiedz.

Z gory dziekuje, Catrishia.

@Lolek brat Bolka
To nie moje rzeczy i tam lezy okolo (w tym momecia, na ssie moze bylo mniej) 600-700k i golden legi (jakies 500k warte na galanie) i nie naleza tylko domnie, wygralismy wojne i to pieniadze zarobione od ludz ktorzy postanowili opuscic wojne i grac w spokoju dalej na galanie...

@Xulorin
Nie przejmuje sie ^^ ja tylko chcialbym dowiedziec sie wkoncu jakie wedlug niego sa dobre skille jak na lvl 50 i wkoncu zakonczyc ta sprzeczke. Bardziej oczekuje komentarzy screenow...

@/\/\ienki
Raczej nie naczytal sie poradnikow tylko poprostu sadzi ze jak on mial na lvl 38 skile 78/75 to moje juz na lvl 50 sa slabe... niektorzy maja ciezki charakter i jak sobie cos wmoia do glowy to nikt im nie wytlumaczy, zwlaszcza tacy mlodzi ludzie jak on =) A co do skili to ja wlasnie wbilem sobie 80/80 i teraz bede duzo expowal, a trening skili odpuszczam sobie na dluzszy czas ^^

Ostatnio edytowany przez Catrishia - 11-01-2005 o 14:15.
Catrishia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.