Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Iceman
Według was jestem jednom czarnom owcom co nie moge powiedziec co mysle o tej postaci tylko mam muwic ze fajana chodz wcale tak nie mysle babcia mi zawsze muwila zemym muwil to co mysle 
|
Mozesz mowic se co chcesz, Polska to wolny kraj... tylko nie mow z wielkim oburzeniem, ze mam tragiczne skile, bo skile knightem naprawde dlugo wpadaja i trza sie troche nameczyc, ale z drugiej strony ludzie czesto na afk wbijaja dobre skile, a ja praktycznie nie afk (chyba ze 5 min w kuchni bylem), wiec mimo wszystko te skile nie sa jak to raczyles ujac "troszke do dupy" tylko poprostu sa przyzwoite. A jeszcze mi nie odpowiedziales na ptanie ktore juz zadalem 2 razy w tym temacie: Skoro ja mam lipne skile to jakie powinien miec knight na lvl 50? 90/90? A moze wyzsze? Prosze zebys tylko odpowiedzial na to pytanie i dal juz spokuj co do moich skili, o to samo prosze reszte uzytkownikow, skonczcie juz "sprzeczke na temat moich skilli" z Dark Iceman'em i komentujcie, moja postac, moje screeny, a nie jego wypowiedz.
Z gory dziekuje, Catrishia.
@Lolek brat Bolka
To nie moje rzeczy i tam lezy okolo (w tym momecia, na ssie moze bylo mniej) 600-700k i golden legi (jakies 500k warte na galanie) i nie naleza tylko domnie, wygralismy wojne i to pieniadze zarobione od ludz ktorzy postanowili opuscic wojne i grac w spokoju dalej na galanie...
@Xulorin
Nie przejmuje sie ^^ ja tylko chcialbym dowiedziec sie wkoncu jakie wedlug niego sa dobre skille jak na lvl 50 i wkoncu zakonczyc ta sprzeczke. Bardziej oczekuje komentarzy screenow...
@/\/\ienki
Raczej nie naczytal sie poradnikow tylko poprostu sadzi ze jak on mial na lvl 38 skile 78/75 to moje juz na lvl 50 sa slabe... niektorzy maja ciezki charakter i jak sobie cos wmoia do glowy to nikt im nie wytlumaczy, zwlaszcza tacy mlodzi ludzie jak on =) A co do skili to ja wlasnie wbilem sobie 80/80 i teraz bede duzo expowal, a trening skili odpuszczam sobie na dluzszy czas ^^