Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2008, 18:05   #122
protektor_migthy_agnes
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 09 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sylka Pokaż post
A Ty Gedziu z Kyry to niby nie jesteś?

Chodzi mi o to że skoro war na kyrze to powinni walczyć Ci co normalnie na niej grają a nie poł Tibi ściągnięte bo wielmożne buchamy nie chce znowu war przegrać!.

To że Buchamy rozdało chary na openke i czy tam leciało pięć, dziesięć czy piętnaście osób z innych serwów którzy są mastah PvP to nie jedyny a przede wszystkim nie najważniejszy powód dla którego przegraliście. Nie zapominaj o tym że połowa waszego teamu to ludzie którzy nigdy nie walczyli lub też tacy co dwa razy na openach byli i nie mają żadnego doświadczenia. Drugą sprawą jest to że praktycznie nie mieliście commandera. Odezwał się koleś raz na 2 minuty. Słyszałem że podobno przed openem ten wasz commander powiedział "latajcie za mną i rzucajcie magic walle" i tyle było jego liderowania, no sorry ale równie dobrze to ja mogę was na opence poprowadzić buhaha lol Zamiast pisać na forum i tracić czas i energię na zbędne dyskusje lepiej ogarnijcie ludzi (z tym ogarnięciem też słabo, straszny chaos ) i zastanówcie się jak w przyszłości nie popełnić tych samych błędów. Jeszcze raz powtarzam, bez praktyki i doświadczenia nie wygracie z ludźmi którzy tłuką się w tej grze ładne parę lat. pozdro
protektor_migthy_agnes jest offline   Odpowiedz z Cytatem