Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2008, 20:08   #7219
Adedin
Użytkownik Forum

Adedin's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
Domyślny

ogólnie to wam mogę powiedzieć jak to będzie:
zbierzecie się resztkami sił, zrobicie dwa masslogi będzie we fragach 14:10 do was. Nagle przychodzi ob, wy*******acie się(taka norma) niestety nie wygracie ob. Po każdej wojnie, jakiś czas mija i znó jest ludzie zbierzemy się teraz wygramy oólnie spoxik lalallaa

a prawda jest taka, za chuja nie wygracie żadnej wojny na iridii, nie pierdolcie głupot że wystarczy się zebrać, patrze na venta bongo które już zaroiło się robakami i szkoda słów. Ale przecież wystarczy się zebrać dać wszystkim venta i wio.

@Prawda_w_oczy
nie mów o bongo, bo ta organizacja nie istnieje odkąd pojawiły sie nowe osoby. Co chwile słychać tylko 'ten nie on od nas lalala' bo ten go sprowadził. W pierwszym składzie pkowało się nam dobrze, zawsze ogarnęliśmy i było cicho na vencie. Teraz na vencie jest pogrom.

I skończcie te wasze pierdolenie o wojnie bo znów przesracie, po 20 fragach skończycie walczyć(nie mówcie ze będzie inaczej bo ZAWSZE tak było[wyjątek - 1 wojna]). Będziecie mieli spy, sprzeda was wszystkich i się skończy wasze 'wojowanie'. I nie da wam nic wypowiedź prolacków a to żaden z nich nie będzie spy?

I wali mnie to co teraz powiecie, wali mnie wasza wojna, ale jak mam czytać takie głupoty to wybaczcie musiałem się wtrącić.

Pozdrawiam,

@Viking
trzeba skręcić meeting

http://www.youtube.com/watch?v=Aew5QRKPHGc
Adedin jest offline   Odpowiedz z Cytatem