Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adedin
nie będę tutaj was cytował bo to dużo miejsca na forum się zmarnuje.
@zwieshu
nie pisz do mnie pies, bo w dupie byleś i gówno widziałeś. Więcej akcji z bongo zrobiłem niż polaczki razem. Weszliśmy do dupy tak szwedom że maja nas już totalnie dość a więc stfu
@poreda
zastanów się nad czym rozmyślasz. My tutaj nie mamy Silvery nie mamy do zmarnowania tak jak ty 1,5kk każdy na wojnę. A po drugie laubau nie pada i nie odpada tak na przyszłość. bo lvle które stracił z palcem w dupie odrobi za 2 dni, żadna mi nowość.
|
Po pierwszej OB, i jego deadzie napisal posta na tibia.com ze jego czas sie skonczyl. Drugim dowodem na to ze sie mylisz jest to ze od tamtego deada jeszcze nie odrobil levelu. Uwierz mi ze na Silverze jest 10x trudniej niz tu. Przykladem jest Akhennator czyli 183 RP. Typ bez rl zycia. Padal jednego dnia drugiego mial 2 lv wiecej, bo siedzial 24h zeby odrobic. Popatrzcie jego czas na pskojnett. I takich jak on jest tam duzo wiecej. Na Silverze to ze ktos gra charem w 2-3 osoby to normalne, i mozesz byc pewien ze 3 napalonych brazoli potrafi duzo zrobic zeby tylko odrobic level. Wojna tam toczy sie od okolo 2 lat, zmieniaja sie tylko gildie i jej czlonkowie (okolo 15 osob 150lv+ deleted za share lettery). Na Silverze payment to nie tylko np 500k, ale 500k+wlasny share list w razie pozniejszego powrotu do wroga, itd. Wiec nie mow mi ze na Iridii jest trudno. Wiem ze Prolacks nie maja duzo kasy, ale to akurat najmniejszy problem, NG, 2 chary 10 lv na trollach caly dzien i masz 40k+-.
@Fenci666
Nie wymienilem LB gdyz jest to bez sera z mwallami, podam przyklad z Silvery. Gdy zablokowalismy NBami statek, oni przyszli cashmakerami i poprostu nas poodsuwali. A co do Venore mozna jeszcze na desert leciec.
@Meteon!
Gralem, mysle o powrocie ;P
@Aezmo_1994
Zoladkowa Gorzka moze byc