Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guriel
Nie wyobrazam sobie knighta ktory ma wiekszy lvl niz 20 ze skillsami ponizej 75/75 :l nie ma co sie tlumaczyc ze to non-pvp skoro ja moge zrobic na 20lvl 75/75 wpierw na rotach pozniej na slimach takie skills to dlaczego ludzie na non-pvp nie moga? ;l echhh sorry ze off top ale juz nie wytrzymalem :l dla mnie najwazniejsze sa skills pozniej lvl :l
ELO!
|
gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry ;f maniac plax...
na 20 lvlu poradzisz sobie z duzo nizszymi skillami, i tak twoja ilosc hp nie pozwala ci expic na mocniejszych potworach...
chociaz to jest twoje zdanie. poza tym na non-pvp wbicie takich skilli na 20lvlu jest niemozliwe, po 1) za duzo noobkow, ktorzy ciagle ci zabijaja mobki 2) nie mozesz skillowac na monku etc 3) nawet skillujac (na mobkach) szybciej wbijesz ten 20lvl i zrobisz takie skille :*
na pvp jest to wykonalne, ale wg mnie niepotrzebne. co z tego ze masz takie skille na takim lvlu skoro i tak pewnie padniesz od pierwszego lepszego pk bo masz malo hp i wtedy strata bedzie duuuuza.
nie jestem za tym, zeby w ogole nie skillowac, bo wtedy do konca zycia pozostaje ci OF, uwazam, ze na poczatek 50-60 to minimum, chociaz wszystko zalezy od was. do niczego nie namawiam
@topic
DC/tomby pod mount sternum/OF(na poczatku powinienes dac rade)/elfy/ew. cyklopy ale a nie musisz uwazac

w sumie na guardii moze byc ciezko nawet o raty pod thais ale skoro juz tam grasz to watpie ze zmienisz server (przydaloby sie na jakis mniej zaludniony).