Zobacz pojedynczy post
stary 17-09-2008, 02:17   #26
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
budowe przemyslu ciezkiego
tak nieudolną że do dziś wszyscy za to płacimy
Cytuj:
Gdyby nie bledne decyzje polityczne (zbytnie rozbudowanie przemyslu zbrojeniowego, kolektywizacja rolnictwa, rezygnacja z planu Marshalla) dzisiaj bylibysmy o wiele bogatszym panstwem.
noo, jednym słowem gdyby nie komunizm...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
O dziwo Rosjanie po wojnie nie "wpadli tu, rozwalili nas", a jedynie narzucili system.
a ty myslisz ze to tak pokojowo przebiegało?
Cytuj:
Haha, to zostawilem sobie na koniec. Vavi, wytlumacz mi, jak to jest - dlaczego wtedy dostalibysmy xx razy wiecej od Amerykanow, a teraz dostajemy guzik z pętelką
WTEDY to znaczy zupełnie co innego niz TERAZ, sam mówiles o planie Marshalla, więc wiesz ile bysmy dostali

Ja jestem zadeklarowanym wrogiem komunizmu nie dlatego że były kolejki, kartki czy inne bzdety, tylko z powodu całego tego kłamstwa i bezwzglednosci.

PS: Co do sportu w PRLu - A ty myslisz ze dlaczego taki nacisk byl? przeciez wkoncu trzeba pokazac calemu swiatu jak jest super u komuchów, popatrz sobie chociażby przykładowo na olimpiadę w Pekinie.

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 17-09-2008 o 02:19.
Piotrek Marycha jest offline   Odpowiedz z Cytatem