Cytuj:
Mam nadzieję, że w przyszłych expansion packach Blizzard nie będzie już dodawał nowych grywalnych ras (murloki? furbolgi?), ani nowych terenów (już jest trochę ciasno, a nie chcę takiej sytuacji jak w Tibii, gdzie obecnie świat to nędza wynikła przepychu), a skupi się na dodawaniu nowych epickich klas, kolejno dla każdej podstawowej.
|
Nie wiem co będą robić z rasami. Ale hero klasy nie są rozbudowaniami podstawowej. Owszem DK można łączyć z Palem. Ale to tak wynika z W3. DK nie został zrobiony jako negatywne odbicie palka, lecz klasa działająca na zupełnie innej mechanice, itd.
Cytuj:
IMO, lepiej by było, żeby nie przekraczali też limitu 100 poziomu. Byłoby troszkę śmiesznie, gdy Illidian padał pod atakiem relatywnie słabej postaci w grze, a sam stanowił "mały przerywnik" w dalszym levelowaniu.
|
Według pewnego starego przecieku, ostatni dodatek blizza (nr. 5) ma przekroczyć 100 poziom.
Cytuj:
erm to nie tak z death knightem. Jak masz juz ten 70 i chcesz zakladac dk to robisz jagby nowa postac i tam odrazu jako klasa jest do wyboru dk tylko wybierasz dla niego rase. I chyba zaleznie od rasy przynalezymy do danej frakcji ta erion ?
|
Jeśli masz choć jedną postać na lvlu 70tym (nie wiem czy musi być na tym samym serwerze- mamy tylko jeden, nie mam jak spróbować

) możesz wybrać DK. Bez żadnych ograniczeń rasowych czy frakcjowych.
Cytuj:
Co do tego raidowania illka jako przerywnik. Pewnie bedzie to tak jak z caverns of time. Czyli bedzie podwyzszany poziom trodnosci i progu lvlowego.
|
Nic nie słyszałem o podwyższeniu poziomu trudności CoT. Nawet powiem, że niczego takiego nie widziałem. Do CoT została dodana instancja na lvl 7X+ (nie pamiętam dokładnie). Stare insty i rajd nie zostały ruszone.
A jak za 3 dodatki ktoś sobie przypomni, że istniał ktoś taki jak Illydan - to go sobie być może zsoluje. Chyba, że będzie klasą nieleczącą się (bo to jest zawsze wymagane

)